.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Mjölnir leírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Mjölnir leírás   Szomb. Aug. 26, 2017 2:37 am

MJÖLNIR
Hive-GangA Hetes… A Munkás-negyed, ahol napközben, de sokszor még éjjel sem lehet leejteni egy töltényt sem, de amíg nappal a tömeg miatt, addig éjszaka a gyorskezű tolvajok miatt, akiket még rendesen megruházni sem lehet, mert egyik vagy másik szedett-vedett bandának a tagjai akik kezeskednek értük, meglehetősen gyorsan lőve keresztül a szerencsétlent aki éppen nehezményezte volna annak a pár kreditnek az elvesztését amit hetek óta kuporgatott egy minőségi szajhára vagy egy valamire való bekarmolásra. Ez egy ilyen hely, tele van a puttony mindenkinek mindenkivel, úgyhogy aki erre jár ne csodálkozzon a tömegverekedéseken, a szóváltásból kirobbanó rögtönzött leszámolásokon vagy a mindenhol és lényegében bármivel házalni képes kofákon. Itt tényleg pezseg az élet.
És miért fontos ez? Hogy miért lehet lényeges egy ilyen olvasztó tégelye a mocsoknak és melegágya a bűnözésnek? Mert ennek a fertőnek a mélyén van egy szervezet, ha úgy tetszik egy Gang, ami eltér a panelrengeteg és viszonylag frissen emelt, kisebb városnyi embert befogadni képes toronyházak árnyékában, esetleg szintjeik valamelyikén megtelepedett kényszer-tömörülésektől. Persze itt jöhetne egy lemondó legyintés, amivel máris elkönyvelheted magadnak, megint valaki be akar szervezni a munkásegyletébe, hogy legyen még valaki, akiért fejpénzt kaphat, mert bevitte a gyárak valamelyikébe ahol napjában többen halnak meg mintha találomra elkezdenénk gépkarabéllyal lőni a tömegbe.
Tehát az a bizonyos banda, amiről beszélni kezdtem, a Mjölnir. Igen, tudom, már csóválnád is a fejed és indítanád a második legyintést, hogy nem volt jobb név a tarsolyukban, de jobb, ha megállítod azt a kezet, mert lehet, hogy nem érted miért épp ezt választották, arra már fel illene kapnod a fejed, hogy tíz éve élnek és háborúznak a saját területük megtartásáért akárkivel. Az alapításáról köztudott, hogy egy izzó fémből a halál gyönyörű eszközeit álmodó fegyvergyáros gyerekei döntöttek úgy, hiába fiatalok, kiharapják maguknak azt a darabot a kerületből, ami megtetszett nekik. Igen, egy egyszerű testvérpár, ha úgy tetszik, egy nő és egy férfi, akik még éppen kiléptek akkoriban a suhancok életéből, még ha gyermekkorukat a bandák között töltötték is.

De beszéljünk inkább a jelenről, hiszen a városi legendákká lett történetektől biztosan csak a fejed csóválnád egyre erősebben és már keresnéd is, hogy merre nyerhetsz egérutat magadnak a szavaim elől. Tehát, a jelen…
Ami köztudott errefelé, legalábbis a Hetes legtöbb pontján, hogy két ágazatot működtetnek és hidd el, nem jó az neked, ha csak úgy bele akarsz köpni a levesükbe, mert ezek ketten, én mondom, ŐRÜLTEK! De haladjunk szépen sorjában, mert azt is kell. Szóval van az egyik leginkább megszokott pénzszerzési módszer, ami itt, ahol tényleg mindent adnak-vesznek ami csak fémből valaha született, magától értetődik, az a fegyverkereskedelem. Persze ez sem olyan mint a világ fénykorában volt, amikor még – ha hinni lehet az öregeknek akik az ő öregeiktől hallották – kivilágított boltokban lehetett hozzájutni a legjobb és legújabb termékekhez, de ha tényleg minőségi fegyvert akarsz, akkor őket érdemes megkeresni. Az, hogy pontosan kit, az már inkább kérdéses, mivel hivatalosan –legalábbis amennyire annak lehet mondani a dolgot – Asger Haraldsson vezeti az ágazatot, de amilyen dühöngő állat hírében áll, talán szerencsésebb volna a húgát felkeresni, Tripla H-t, ő ha nem lő le miközben feléjük baktatsz, talán nem is fog kilyuggatni amikor üzletelni akarsz, de ki tudja…
A másik bevételi forrásuk a szajhákból ered, bár a helyedben nem hívnám ribinek az ott melózó lányokat. Jajj, ne nézz már ennyire értetlenül, a törzshelyük, a központjuk és jelenlegi territóriumuk erődítménye a Sessrumnir, a Hetes legrégebbi kuplerája, de valóban vigyázz azokkal a cafkákkal, mert nem olyanok, mint amiket máshol találsz a vigalmiban. Bandatag az összes, akik csak két fegyverropogás között unaloműzőnek fekszenek mások alá, hogy ezzel is lekössék magukat és legyen miből a békésebb időszakokban nyerészkedni.
De inkább lássuk a szervezet felépítését, akkor meglehet jobban átlátható lesz számodra is…


Hierarchia:Logisztikai Ágazat:

Ez felelős az örömlányok futtatásáért, a banda készleteinek beszerzéséért, a tagok ellátásáért, háborús időszakok esetén az esetleges gyengélkedő kialakításáért és a sebesültek ellátásáért

Hersir

Az ágazat vezetője, összecsapások és békeidő esetén is egyenrangú megfelelője az Aesirnek. Katonai vezetői szerepkörben utasíthatja sajátjait.

Völva

Gyógyítók, a banda esetében azok a személyek akik a szajhaként is alkalmazásban lévők egészségi állapotára, fogamzásgátlására és a sebesültek ellátására szakosodtak, illetve ők a felelősek a szükséges kellékek beszerzéséért.

Valkyr

A gang teljes jogú női tagjai akik épp úgy képesek harcba bocsátkozni akárkivel, ahogy kedvük szerint szétteszik a lábukat a kuncsaftoknak. Sok esetben végeznek bérgyilkosi feladatokat is széleskörű testi tapasztalataikra alapozott szakértelmüknél fogva.


Harci Ágazat

A fegyverkereskedelemért felelős szekció, békeidőkben a Vas-bazárban ténykednek az eladásokat felügyelve, üzletelnek a Roncsmező scanvenger bandáinak vezetőivel a kimentett hulladékfém és a még javítható fegyverek ügyében, valamint meghibásodott lőfegyverek javításával foglalkoznak, míg háborús időszakokban ő felelősek az utánpótlási vonalak biztosításáért és a rajtaütések sikerességéért.

Aesir

Az ágazat vezetője, egyenrangú a Hersirrel, összecsapások esetén az ágazat katonai vezetője is egyben.

Huscarl

Testőri és védelmi feladatokat ellátó egyén, aki a gang territóriumán belül figyel az érdekek és a fontos személyek sértetlenségére, háborús időszakokban szakaszparancsnoki státuszba kerülnek.

Berserker

Főleg épületharcokra specializált tagjai a szervezetnek, akik békeidőben a fegyverkereskedelemi szállítmányokat és magát az árusítást védelmezik illetve felügyelik, jellemzően jártasak hidegfegyverek használatában, felkészülve az olyan esetekre, amikor nem lehet elég lőszer az egyéneknél.

Thrall

Olyan egyének, akik tagok kívánnak lenni, de sem hasznosságukat, sem szakértelmüket még nem mutatták meg, valamint nem rendelkeznek a megfelelő fegyverhasználati tapasztalattal.

JELENLEGI TAGOK ÉS RANGJUK:

Logisztikai Ágazat

Hersir
Halle Haraldsdottir

Völva
Astrid Eilafsdottir – NJK

Valkyr

Harci Ágazat

Aesir
Asger Haraldsson

Huscarl

Berserker

Thrall


Vissza az elejére Go down
 
Mjölnir leírás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Némi civilizáció :: Kalitkánk :: Csoportok-
Ugrás: