.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Talia Lane Sarid

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Talia L. Sarid

Orvos
avatar
Foglalkozása: : orvos, igazságosztó
Tartózkodási helye: : Irgalmasok könyvtára
Hozzászólások száma : 16
Érkezett: : 2017. Aug. 27.

Orvos

TémanyitásTárgy: Talia Lane Sarid   Vas. Aug. 27, 2017 9:22 pm

TALIA LANE SARID

## irgalmas ## Liza Adamenko ## 26 év ##


Ennyit rólam tömören

Meséljem el, mit érzek? Csalódott vagyok. Jó orvos voltam, és kidobtak. Elköszöntek, nem megköszöntek. A viszlátjuktól két lábbal emelkedtem el a földtől, és huppantam a körzetemtől jóval távolabb. Mindent, mindent újra kellett kezdenem! És már nem lehetek az, aki voltam, meg sem próbálhatom. 
Van még persze, aki bízik bennem. A hírnevem megelőzött már régen is, okos vagyok, nemesek a szándékaim, szép az arcom, puha a kezem. Ideális, nem igaz? A különböző hajlamok folyamatukban érkeztek, lassan, hullámokban törtek rám a vágyak, hogy pusztítsam magam, hogy pusztítsak másokat. Miféle orvos az ilyen, igaz? De nagyon jól titkolom. Az eltűnések nem köthetők hozzám, azt hiszem. Néhány ember csak, kinek hiányozna mégis bármelyik? Teljesen jogos, hogy úgy bánjak velük, ahogy ők bántak velem.

De én jó vagyok. Jó és szelíd, nem bántom, akit nem kell bántanom. Nem veszem el, amit nem adhatok, de minthogy mentettem már meg épp elég életet, most ideje a dolgokat megfordítani egy kicsit.

Életem története

Kérem, mesélje el, mit érez!
Tudja, ezt csupa szívjóságból adom. Láttam, hogy fájdalmai vannak, és bizonyára hallotta már a mondást - ha fáj a feje, vágja le egy ujját, s máris nem érzi majd az előbbi kínjait. Hogy csíp? Hogy éget? Nem mondtam volna, hogy nem inni kell? Ezer bocsánat, ismételjük hát. Kenje a sebre, s bizonyára kiégeti a gennyes részeket. Így kell a társadalmat is tisztítani, tudja? Kivágni, kiégetni belőle, ami rossz, elhalasztani a romlott sejteket, elpusztítani a veszettség kórokozóját, s annyi egyéb van még, mi megtehető! De bátorság kell hozzá. Legyen bátor, igyon még egy kortyot! Akarom mondani, elnézést, nem, dehogy, hiszen megbeszéltük már, hogy ezt felkenni kell. Szívesen segítek is. No, ne ellenkezzen... Nem fog fájni... Ha hatott, utána már... Lehet, hogy semmi sem.

Kérem, mesélje el, mit érez!
Ejnye, nem szabad! Csak ne kapkodjon, kérem. Az injekció hamarosan hatni fog. Izmai elgyengülnek, hát igen, ezért is tettem oda azt a tálat. És a kendőt az arca elé. Nem biztos, hogy mindent szeretnék látni, ami a teszt során előjöhet... Akarom mondani, a gyógyuláshoz vezető út rögös! Azt nem mondom, hogy minden érzéke tompul, nem, miért is hazudnék. De az én dolgom biztosan könnyebb lesz, hogy eltávolítsam a baj forrását. Igen, persze, hogy fájni fog! Mondtam, hogy ne várja, hogy hazudjak. Mit mond? Nem értem. Ez már a szerek hatása, a nyelve zsibbad, várjon, a karjait is megkötöm. Nos, most figyeljen. Érzi, ahogy a vonalat rajzolom? Itt fogok bemetszést ejteni. Igen, valóban, ha a bordák nem lennének kissé útban, pusztakézzel megfoghatnám a szívét. Sőt! Megfoghatom az Ön kezét, s megmutathatom, milyen érzés is az. Kíváncsi? Nem? Bocsásson meg, tényleg nem értem. Vagy ezzel a fájdalmat kívánja kifejezni? Ordítana? Ne haragudjon, zsibbadt torokkal az értelmes hangok képzése biztosan nehéz. Jaj, istenkém! Most veszem csak észre, nem is a tollal, hanem a szikével rajzolok. Kérem, kérem, ne haragudjon! Ígérem, hamarosan jobban lesz majd. Most már nem fogok több fájdalmat okozni. Nézze csak? Ahogy megígértem. Adja a kezét. Egy ujját, legalább... Igen, az ott a szíve. Ja, hogy már nem dobog?

Kérem, mesélje el, mit érez!
Hatan? Csak hatan? Azt hittem, az ilyesmi többeket érdekel. Igaz, nem az örök ifjúságot ígértem, és nem is olcsón megkapható csinos nőket, akikkel mindenki azt tehet, amit akar. Nem, nincs asszisztensem. Semmi szükség rá. A rendelőben másként szokták meg? Ó, valóban, az elit fordít pénzt nyilván arra is, hogy az orvosi ellátás vonzó legyen. Én azonban jó vagyok. Ha meggyógyították volna magukat ott, most nem lennének itt, igaz? Nos, ezt a kis pirulát kellene bevenni. Vizet? Víz, persze hogy jár. Már osztom is a poharat. Nem, nem lesz keserű! Persze, hogy meggyógyulnak. Igen, egy pirulától. Ez lenne a lényege, nem? Másképp minek ülnek ide sorban, és veszik be? Hogy leforduljanak a székről? Hogy nyomtalanul eltűnjenek az életükből, és ne tudja senki, hol vesztek el? Izgalmas is volna az ötlet, de Önök gyógyulni jöttek. Nem lehullani a drótról, mint söréttel lőtt kismadarak, szép sorban, egymás után, ahogy bátorkodnak lenyelni végre. Mindenkinek megvan? Nem is volt keserű, igaz? Számoljanak vissza tíztől... S máris minden más lesz, ígérem.

Kérem, mesélje el, mit érez!
Ó, hogy nincs itt senki sem? Magamra hagytak. Alighanem lejárt a műszakom. Valahová ki kéne vinni innen a testeket, nem lesznek jó helyen a paraván mögött. Egy-két nap, és szaguk lesz, legalább ki kellene rángatni az utcára őket. De egyedül? Én, így, törékeny tenmagam? Szomorú, hogy manapság már senki sem segít a bajba jutott nőknek. Pedig én csak segíteni akartam, ez nyilvánvaló. De ha nincs kin tesztelni a gyógyszereket, mégis honnan tudhatnám, hogy valóban hatékonyak? Több támogatás kellene ezekben a vészterhes időkben. Nagyobb segítség. Véletlen volt, esküszöm... De minek is, kinek is magyarázkodom? 

Kérem, mesélje el, mit érez!
Nem érzek semmit. Nem érzek eleget. Pedig látom, ahogy vörös, ahogy lila, ahogy fekete... Érzem a szagát... A saját bőröm az, ahogy perzseli a meggyújtott cigarettavég. Lehunyom szemeim. A mélységet látom, a teraszt, a város peremét. Igen, valaha ott fenn éltem én is! Fenn, azok között a mocsadékok között, akik kitagadtak, kidobattak, csak mert jobban láttam az isten céljait! Nem kell mindenkinek túlélnie. Sőt! Gyakorlatilag mindenkinek pusztulnia kell. A szelekció csak olykor válogat ésszerűtlenül. különben nagyonis egyértelmű a folyamat, mi több, határozott. Aki gyenge, meghal. Aki ostoba, meghal. Aki hagyja magát meggyőzni, meghal. Aki könnyelmű, meghal. Akit meg akarok ölni... Nos, az nem fogja megélni a holnapot.

Valami, ami igazán fontos

Kedves? Számomra? Nem vagyok ragaszkodó típus. De ha választani kell valamit, talán legyen az a cigarettagyújtóm, még ha az, amit gyújtok vele, nem is olyan, amire vágyik a lelkem. Fenn az elitben jobb íze, jobb szaga, erősebb hatása volt. Már csak ez van. Az emlék a régi, és a gyújtó is az.
##
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Re: Talia Lane Sarid   Hétf. Aug. 28, 2017 8:02 pm

Üdvözlünk köreinkben, kedves
TALIADrága Talia..vagy doktornő!

Igazi öröm volt az arcocskádra pillantani, meg is jelent egy mennyeibe hajló mosoly az arcomon, hisz még sehol nem volt szerencsém hozzá! Mindig elragadtatással tölt el ha friss, ropogós újdonságok kerülnek fel az étlapra!

A lapodról szólva, kíváncsian vártam, mit kapunk az első Irgalmastól, aki a gyógyítás szent eszméjének rendelte alá magát valamikor. Meg kell mondanom nem csalódtam! Imádtam a kettősséget, hogy te csak jót akarsz mégis mindent lerombolsz. Hogy magadat emeled már-már istenné, aki végrehajtja azt, amit az egyébkénti orvostudomány megakadályoz, vagyis a szelekciót. Te, akár egy jóságos bábmester tologatod le őket erről a több tíz milliós játszótérről, ha már vannak olyan balgák, hogy felkeressenek. Mégis melyik metropolisnak ne lenne szüksége ilyen odaadó személyekre mint amilyen te vagy?
Külön tetszett, hogy többféle működésedet is láthattam, így aztán hidd el, el tudom képzelni micsoda munka ezt a sok, tudományod számára haszontalannál vált testet eltüntetni! Talán egy-két semmirekellőt alkalmazhatnál arra, hogy ezt megtegye helyetted!
Lenyűgöző a személyiséged is, mely ötvözi a patináns orvost, a már-már angyali hívőt és a gonoszkodó szociopatát. Remélem sok érdekességet láthatunk ügyes kezeid nyomán!

Imádtalak, te Halál fecskendős, szikés angyala! Szaladj foglalni és folytasd csak amit elkezdtél!
SHANTELLE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Talia Lane Sarid
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Történelemfoglaló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Némi civilizáció :: Lakosaink :: Akik már megérkeztek :: Irgalmas-
Ugrás: