.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Szer. Aug. 30, 2017 9:06 pm

from the Guard

Kemény.

Erre nincs másik szó. Amikor ki-tudja-honnan és ki-tudja-kitől kapsz egy címet és egy időpontot, kiragadva a megszokott esti programodból, hogy nőket kefélsz, hogy levágsz róluk egy-két részt, ami szerinted jobban illik a szobád falára lógatva. Nem leszek csatakos? Nem fog izzani a bőröm? Nem fűrészelek el semmit se, és még csak a királynő sem számít rá, hogy a társasága leszek?

Mindegy. Helyszín, időpont. Random kiürült bolthelyiségnek néz ki, poros a pult, a polcon üvegek, a nagyját rég kipucolta valami rablóbanda már. Villanyt nem kattintok. Legalább egy órát hagytam magamnak, hogy megismerjem a terepet, bármilyen találkozónak is ígérkezik. Valaki azt mondta, hogy te vagy a legjobb. Valaki azt mondta, hogy érdekes fickó vagy. Valaki azt mondta, ez a nő ki akarja ereszteni a gőzt. "Azért lába maradjon." Hallom a röhögést, ahogy kapom az ívet, nem mintha MINDENKINEK a lábfeje kéne. Azok igazán szép trófeák. Nem méltó rá minden véresre harapdált test, hogy közéjük kerülhessen, ezt el kell ismernem még nekem is, aki eleve nem válogatás nélkül ölök. Csak ha a királynőm utasít. De ő ma nincs itt. Mit keresek itt, tehát? Várakozom, felülök a pultra, arccal a bejárat, a már tök sötét utca felé. Jobbomba feketetve az egyik fűrészkésem, míg másik a bakancsom szárába tokostul betűzve pihen. Azt is elérném, még nagyon nyújtóznom se kéne, de elég most ez az egy is, hogy balom ujját végighúzzam a tűhegyes fogakon. Vér serken a hüvelykemből, megszívom, a sajátom ízét is megszoktam már. Még ha pazarlásnak is számít egy kicsit, de különös örömöt érzek miatta, hogy ekkora állat vagyok, és egy-egy kisebb sebet meg se érzek már.

Lassan nyílik az ajtó. Nem üveg, nem látom, ki lép be. Késem felemelem, enyhén vérző balomat meg az ölemben hagyom. Pillantásom a belépőre vetül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Faye

Független
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Független

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Csüt. Aug. 31, 2017 8:13 am


from Faye

Könnyedén surranok be a "véletlenül" résnyire nyitva felejtett gigantikus vaskapun. A túloldalon eggyé vállok az árnyékkel s némán török előre a utcákon. Nem előszőr járok itt. Mióta megláttam elsőnek a kis rést,- amely hívogatón nyitott utat az ismeretlenbe, szinte szólongatott, csábított a tilosra,- s én engedtem a hívásnak, átléptem a határt, azóta tengetegszer teszem meg ezt az utat újra és újra. Nem tudnak rólam, ezért vagyok még életben...Svea sem tudja, biztosan kitekerte volna a nyakam.
Ismerősek az utcák, csukot szemmel is eltalálnék barátom, -ha nevezhetem így a - furcsa vackáig, ami nekem túlságosan szűk és kényelmetlen a barlang után, de ő szeretni, neki ez a menedék. Nem ért engem, de tőle elfogadom a tanítást. Őr, és ha ő szolgál nyitva hagyja nekem az ajtót. Ilyenkor jöhetek be. Elsorranok a házáig, bemászok a hátsó ablakon és megvárom amíg visszatér. Enni is szokott hozni, de nem fogadom el. Gyomorforgató szaga van, inkább éhenhalnék mint ezt megegyem. Most is ez a terv. Bemászok az ablakon és az asztalhoz sétálok. Most nem étel fogad, csak egy darab fehér papír. Ezt felismerem, térképeket szoktak ilyenre rajzolni,. De az írást nem ismerem. Nem tudom elolvasni mi áll rajta. Forgatom szomorúan, a hátán rajz is van, ezt már értem! Egy utca, nyilakkal és egy házzal, amin egy X van... Tudom miért kapom, beszéltük hogy szívesen fitogtatnám tudásom a finnyás városiakkal. Tehát talált valakit! Ügyes fiú! Kapom magam, s már újra az árnyékba merülök. Követem a nyilakat, fordulok ide, fordulok oda. Nagyon kihalt a környék, egy lélek sem jár erre, ami nagyon szerencsés rám nézve.
Megvan! A ház az X-el. Nem túl bizalomgerjesztő hely. De ha már itt vagyok! Ha meghalok, Svea majd azt hiszi a sivatagban vesztem el. H épségben visszakerülök, semmi sem zárja ki hogy újra bejövök! Undorodom a városiaktól, visszataszító környezetben élnek, de érdekesebbek mint a végtelen sivatag homokja!
Óvatosan nyitom ki az ajtót, először csak résnyire. Megcsap az áporodott, poros levegő, fülelek, semmi. Tehát egyedül vagyok. Szélesre tárom az ajtó és belibbenek rajta, mielőtt bárki észrevenné, hogy itt ácsorgok. Benn azonban egy férfialakkal találom szemben magam. Az ajtóval szemben ül és egyenesen rám mered. Meglepődök, meg is ijedek, de hamar összeszedem magam és kihúzott háttal állok meg elötte.
- Üdv! -ez a szó való a köszönésre, ezt hamar megjegyeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Csüt. Aug. 31, 2017 9:13 am

from the Guard

Szemöldök az égbe. Üdv, komolyan? Azt gondolná az ember, hogy valami magyarázattal szolgál esetleg, miért húztak ide, egy törékeny nő, amilyennek első pakkra nézem, nem kellene éppenséggel az én szolgálataimba, ennél már épebb meg húsosabb nő is került ki a falra végül.

De mindegy, tegyük fel, hogy átlépek ezen a dolgon, csak oldalra biccentve a fejem, sötét tekintettel mérem végig a kis csinos darabot, de még mindig olyannak fest, másodszorra is, akit egy kézzel elkapok, még a derekát is átérem, és már annyi is. Egy jó fogás a két kis karon, hátul összefog, és mehet is a kör, kés a nyakon, végig a karon, feslik a bőr, cseppen a vér, igen szép látvány volna, de még csak magam elé képzelem.

- Üdv - még az is lehet, hogy kérdő a hangsúly. Késem mozdul, legyintek egyet-kettőt vele, csak hogy lássa, hogy itt van, hogy lássa, hogy én miért vagyok itt. Leugrom a pultról, odalépek szorosan elé, késem egyelőre fűrészes élével az én mellkasom felé nyomódik szegycsontjához.
- Nem köszöngetni jöttem. Vagy szeretne bemelegíteni? És Pontosan mihez is? Nem kaptam világos tájékoztatást sem arról, mi lesz az üzlet, sem arról, hogy én ezért mit kapok - fejtem ki a tényállást sietve, de valamiért úgy pislog rám, mint aki nem idevaló. Csakhogy, ha nem ide, akkor hová...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Faye

Független
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Független

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Csüt. Aug. 31, 2017 12:13 pm


from Faye

Leugrik a pultról és már előttem is terem. Közel, akár a ruha, ami rámsimul. Nem a kés láttán dermedek le. Érintés az ami leblokkolja egy pillanatra agyamat, amiért rémül kutya módjára lesek rá. Menj hátrébb különben felmetszam a hasad! Apám tőrét reflexből emeltem közénk így két penge feszül közénk. A feszültség szikrákat hány közöttünk. Szemeim is szikrákat szórnak, bőrömet perzseli az övé. De nem lépek el! Mocskos városi engem nem tántorítassz el! Hadoválásából csak néhány szót értek, amit a városi tanított meg. Üzlet... Mit kap? Összeszedem minden szavamat, amit ismerek ezen a puccos nyelven. Bátran nézek szemeibe. Különös csillogás villan benne, valami állati, valami vad.
-Én akartam, hogy jössz ide! Az üzlet harc. Te dönt, mit kap győztes! - megkaptam már párszor mekkora állat vagyok, mikor törött karral tértem haza, vérző fejjel, de mindig hoztam haza valamit. Kijár a szórakozás! Megfitogtatni mire vagyok képes. Felmérni mit tanultam az évek során. És te... kedvesem, te leszel a gyakorlóm!
-Akar? -hiába vagyok kisebb nála, keresztbe lenyelhetne ha akarna, még közelebb nyomom testem minden porcikáját hozzá. Összeszorított foggal viselem a furcsa, fájó bizsergést, amit ember érintése okoz, de leküzdöm mert vonz, a vanzásnak nem tudok, nem akarok ellenállni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Pént. Szept. 01, 2017 8:42 am

from the Guard


Remeg. Vigyorognék, de megfeszítem az akaratom, nem szórakozni jöttem, bár voltaképp nagyon is. Minden feladatot egyformán komolyan veszek, amíg biztosan nem derül ki, hogy felesleges az óvatoskodás, ami nagyjából azt jelenti, hogy a másik már halott és nem mozog. Akkor már aligha jelenthet kurva nagy veszélyt.

Ami ezt a nőt illeti, egyelőre nem tudom, hová helyezzem. Ha csicskát akart, annak rossz leszek, ha üzletet ajánl, sürgősen illene megtennie. Helyette mintha kukán állna a kijelentésem, az isteni kinyilatkoztatás előtt, én meg szinte ledöbbenek azon, ahogy válaszol. Kisanyám, hát nem is innen való vagy? De akkor mégis honnan jössz és hogy találtál pont rám?

Kése közénk szorul, az enyém meg ugyanazzal a lendülettel feljebb, torkához vándorol, a fűrészfogak majdnem bőrébe fúrnak, de ha nem mozdul, csak csiklandozzák ahelyett, hogy elvágnám velük a nyakát. Mert ezt nem akarod, ugye?

- Oké - vetem oda foghegyről a választ, nem bonyolítom túl ezt a beszélgetést. Villámló tekintetem vésem az arcára sötéten. És akkor, kisanyám, lépsz is vajon valamit?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Faye

Független
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Független

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Pént. Szept. 01, 2017 3:37 pm

from Faye

Megérzem bőrömön a hideg pengeérintését. Nem szép dolog egyből elvágni az ellenfél torkát! Csak hogy ne nézzen puhánynak pengém hegyét szívéhez emelem. Lazán végig húzom bőrén, így épp csak hajszálnyit karcolja fel. Pengém nyomán serken bordó vére, s engem átjár egy letaglózó energia hullám. Szemeimben düh és vágy csillan meg egyszerre. Elhúzom a tőrt mellkasától és el is hajolok előle. Kifordulok az üres térbe mielőtt lekeverhetne egy óriásit. Messzebb hátrálok tőle.
- Én Faye, a sivatagból. Én vadász vagyok. Te? – hangom új tónusban cseng. Remeg és rekedt. Tulajdonképpen én is remegek egész testemben. Éjszaka szokott így rázni a hideg. Mi ütött belém. Ez egy rohadt helyzet. Biztosan megártott a sivatagi forróság.
- Játszunk? – kérdem duruzsoló hangon. Nem is vettem eddig észre, mennyire hiányzik az életünkből az izgalom. Persze sok a kidobott… páran oda is tévednek a barlangunkhoz, mint az a barbár tette. Na vele nem álltam volna ki. Inkább csendben félreálltam. Itt most nem kell. Ha kibelezve találnak rám… akkor is megérte. Fűrészes kése kifinomult játékszer… csúnya sebet hagy maga után. Csak egy valamire való gyilkost fog meg ezeknek a szépségeknek a kegyetlen bája. Az ilyenekkel a sivatagban az elejtett vadat szőröstül, csontostól darabolták fel. Undok kis jószág főleg a használója ért hozzá és nem csak kaszabol össze vissza. Ő nem tűnik amatőrnek. Majd szét feszül teste az erőtől. Ha túlélem, első dolgom lesz laposra verni kedves városi barátomat. Mire fel röppent agyába ennek a férfinak a képe? Vagy valamelyik patkány sutyorogta neki? Az ablakból pedig majd élvezettel csorgatják nyálukat a bunyóra, a vérontásra amit rendezünk. Vajon rám fogadtak vagy rá? Vajon az nyer aki rá fogad… vagy aki rám? Na játsszuk ki!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Pént. Szept. 01, 2017 6:08 pm

from the Guard

A félelemnek van egy szaga. Mint a vérnek. Az adrenalinnak. Íze is van így mindnek külön, és olyan ez, mint egy király étlap, sorban jó szagolni és kóstolni őket. De a lányka elrebben előlem, mielőtt mondjuk torkon ragadnám, és beszélni kezd. Jó, ha bemutatkozós kör van, felőlem az is oké. Már mondtam, hogy oké, és az mindenre vonatkozott. A feltételeire, többek között.

- Areus.
Kérdő tekintet villan fel, vagy az agyamban villognak kérdőjelek.
- A sivatagból? - valahol a kijelentő, a visszhangzó meg az értetlenkedő közt van a szó, ahogy horkanok. Mi a frászkarikát keres akkor itt? És miért pont velem akarja meggyurmáztatni magát? A túlélést lehet, hogy gyakorolta odakinn eleget, de nem az én késeim ellen. Azok a sivatagi nyakat is ugyanúgy elfűrészelik.

Azt kérdezi, akarok-e játszani. Ha azt is játéknak nevezzük, amibe bele lehet halni, én leokézom, felőlem mehet. Vagy ezt már kurvára mondtam neki?
Pillantásom csak villámgyorsan siklik a mellkasomra, amit megszúrt egy pöttynyit, semmiség, nem is csinálta komolyan. Majd én megmutatom, hogyan kell.

Lendülettel kapok karja után, amelyikben a pengét tartja, és a magasba emelem. Csuklójánál fogva rántom felfelé, elég magasra ahhoz, hogy még a talajtól is elemeljem. Nem csavarom ki kezéből a pengét, csak megtartom a súlyát, hátha elreccsen a kis törékeny kéz rögtön első pakkra, vagy ha nem, legalább némi akrobatikát mutat a kis sivatagi virág.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Faye

Független
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Független

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Pént. Szept. 01, 2017 8:29 pm

from Faye

- Igen! Sivatag! - mit nem lehet ezen érteni? Pontosan tudom, hogy ez az a szó! - Jöttem, kapun. - értetlen városi...
- Te? - biztos nem valami elit helyről jött. Hallottam néhány dolgot róluk, azok nem így nézhetnek ki! Ő vad... a rosebb...wengigo. A felismeréssel együtt veti rám magát ő is. Akár ragadozó a vadra. Megzabál! Meg fog enni! Felszisszenek ahogy a magasba emel. Az inak nyúlnak karomban. A csontok tiltakoznak a vállamban. Areus. Te dög! Nem mintha nem én provokáltam volna ki belőle. Bár a művészetem egyenlőre nem hatotta meg különösebben. Férfiak. Lételemük a bosszú, a megtorlás. Na de én sem vagyok igazán nőies. Erős, le a kalappal! Legeltetem szemeimet egy pillanatig feszülő izmain. Ha nem fájna annyira szívesen ellógnék itt egy kicsit. De fáj, és ezt nem szeretem. Főleg hogy fog. Gátol szabadságomban. Olyanná válok ilyenkor mint a sarokba szorított vad. Rá nevetek,ami kicsit vicsorgósra sikerül mert roppan egyet a csuklóm. Rohadék! Ha eltöröd a karom kiheréllek! Belőlem nem eszel!
Másik kezemmel megkapaszkodok vasmarkában és egyik lábamat felhúzva megrúgom. Csak úgy figyelem elterelésnek, egyenesen gyomron. Szép nőies csavarintással kitépem szorongató ujjai közül csuklómat. A mozdulattól csillagokat látva lehuppanok a földre. Elvesztem az egyensúlyom és gerincemet beleverem a pultba. Megölöm én magam helyette is! Ne légy puhány Faye! Megkapaszkodok a pultban és csakis a várható támadására összpontosítok. Mert nyilvánvaló hogy nyakamnak ugrik amiért így hasba talpaltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Szomb. Szept. 02, 2017 8:05 am

from the Guard

Beszél. És csak beszél. Kérdez, én meg válaszul felkapom, fellógatnám, annyira szemét nem vagyok, hogy tenyerénél fogva akasszam valami szögre, mint egy nyomvadt falidíszt, de inkább a kíváncsiság teszi.

Megemelkedik a súlya, hallom, hogy roppan a kezében vagy karjában valamelyik ízület, megrúg, én meg már csak a lendülettől tántorodom egyet, hiszen a súlypontom magasabban van, ha épp egy nőt emelgetek teljes súlyával együtt, de nagyon nem esek hátra, szabad kezemmel visszalököm magam az egyik pult sarkától, ő a földre huppan, én meg?

Kivárok.
- Én nagyon is idevaló vagyok. Te, eddig úgy fest, kevésbé. Vissza kéne szaladj a sivatagba, a könnyebb célpontok közé, amiknek a mozgása kiszámítható - mondom, és nemes egyszerűséggel lépek a polchoz, ami fölé magasodik, teljes erőmmel rúgom meg a tárgyat. Ha nem is szakad el a földtől és borul rá, de minden tartalma, a csetreszek és tárolók megremegnek és csörömpölve hullanak alá, azaz főleg a nőre, ha nem ugrik időben odébb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Faye

Független
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Független

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Szomb. Szept. 02, 2017 10:57 pm

from Faye

Nem értem mit karattyól. Az összefüggő mondatokból éppen egy két szót hallok ki. Sivatag...vissza... Nem megyek vissza a sivatagba, majd azután hogy itt végeztem! Veled! Városi biztos, még he nem is hallom ki szavaiból a megfelelő választ. A több hadoválásra nem reagálok. Főleg azért mert hirtelen belerúg a felettem magasodó polcba, ami ettől óriási porfelhő kíséretében összeszakad, rám hajigálva a tárgyakat amik rata voltak. Eltáncolok a nagyja elöl, de még így is kapok a nyakamba egy párat. A törött cserépdarabok záporától itt ott felszakad karomon a bőr, amivel igyekeztem arcomat védeni! Na ebből elég! Ez aljas húzás volt! Ideje szemtől szembe kerülni! Test a test ellen!
Csikorognak a maradványok a taplpam alatt, ahogy megindulok felé. Az egész értelmetlenné vált számomra. Nem most, már az előbb amikor fellógatott. Miért is hadakozunk? Mindenféle indok nélkül, ismeretlenül? Ez így teljesen felesleges. Miér támadjak meg valakit, aki nem csinál semmit. Jó ha vadászol az más. Akkor ennivaló kell. De így? Az ötlet már akkor halott volt mikor megszületett.
Kimérten lépkedek közelebb és közelebb hozzá. Tekintetem az övén függesztem. Próbálok agyába látni, kitalálni mit fog lépni.
Jó ez így marahára nem jó. Mégis mit kéne tennem? Vessem rá magam? Végigjártatom szemeimet újra rajta. Ő is annyira értheti a dologt most mint én... Két lépésnyire érek hozzá. Megállok előtte szétvetett lábakkal. Hergeljem még egy kicsit?
Megpördülök váratlanul és visszakézből hasítom fel hasánál a textillel együtt amit visel a bőrt. Aztán a megmaradt lendülettel kitérek előle. Biztonságos távolban megállok. Oldalra biccentett fejjel kezdem tanulmányozni a penge élén vöröslő vért. Egy csepp a kést tartó kézfejemre cseppen. Az is áttanulmányozom aztán lenyalom onnan, akár egy csepp vizet. A vas ízű vér szétárad számban. Elfojtok egy fintort. A sós csepp befedi egész nyelvemet, hogy csak nehezen szabadulhassak meg tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Areus Jahn

Választott testőr
avatar
Foglalkozása: : testőr
Tartózkodási helye: : a királynő oldalán
Hozzászólások száma : 13
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Választott testőr

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   Kedd Szept. 05, 2017 9:13 pm

from the Guard

Nem felel. Kit érdekel? Nem kell beszélgetnünk, a lényeg az, hogy mindenki megkapja, amit akar. A polc feldöntése próbál a következő lépés lenni, üvegek csattannak és minden egyéb, több belőle láthatóan éri a nőt is. Én csak hátrálok a pultig, előhúzom a másik késemet is. Kell mindkettő, két fegyver a két kezemben, nézem, ahogy figyel. Felém lép, szemeim résnyire húzva húzódom valamivel még hátrébb, ameddig enged a pult, de még így is felhasítja a ruhám, a hasam bőrfelszínét, nekem meg megfeszül két kezem a két késen, de csak ijesztőleg lépek utána, lendületből, csak egyet, aztán megtorpanok.

Nézem, ahogy a vért nyalja a kezéről, a késről, egyik szemöldököm felugrik, miközben lassú és kimért léptekkel indulok el mellé, majd két lépés után lendületből ugrom mögé és felé, balom alkarját vetem a teste elé hogy ne véssem bele a kést a torkába, hanem inkább jól megszorítsam, hadd kapálózzon, hadd próbálja meg mélyebbre vágni valahová bennem a kést. Nyakába mordulok. Kedvem lenne felharapni a bőrt, hogy én is megízleljem az ő vérét, de egyelőre nem teszem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus   

Vissza az elejére Go down
 
Guess what, I'm the bad guy - Faye, Areus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Hive City :: Belső területek :: Civil-negyed
IV. Kerület
-
Ugrás: