.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Gloria, Gloria in excelsis Deo!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Gloria Wayne

Kidobott
avatar
Hozzászólások száma : 4
Érkezett: : 2017. Aug. 31.

Kidobott

TémanyitásTárgy: Gloria, Gloria in excelsis Deo!   Pént. Szept. 01, 2017 6:42 pm

Gloria Wayne

## Elit (?) ## Nina Dobrev ## 19 ##

Ennyit rólam tömören

Hogy milyen vagyok? Akaratos, elkényeztetett, önfejű. De azt hiszem ezzel nem mondok újat, és úgy igazából nem is térek el a többi velem egykorú Elit-negyedbeli lánytól. Tökéletesen magabiztos, határozott jellem vagyok, aki bármin keresztül gázolva eléri a célját.
Hogy? Mi a célom? Most még nincs, de biztosan lesz. Elvégre csak most végeztem el a középiskolát, és ha minden igaz, jöhet a Főiskola.

Aztán egy álom véget ért...


Életem története

Rohadtul remeg a lábam. Meg a kezem is. Állok a falhoz lapulva, és csak úgy száguldanak a gondolataim. Mit is tehetnék? Mondjuk, felhívhatnám az apámat. Vélhetően azonnal a Bírákhoz kísérne. Úgy sem számítana neki semmit, hogy a lánya vagyok. Még akkor sem, ha tudja, a legnagyobb üzlettől esik el éppen. Sőt, a további lehetőségek elveszítése sem nyom semmit a latban. Végül is egyre megy. Mindenképpen ugyanaz a vége. De talán elnyújthatom az elkerülhetetlenig az időt.
Haza kell jutnom valahogy, és átöltözni, mielőtt rám találnak. Kár volt ezért a mai napért. Mozdulok, eltolom magam a faltól, de továbbra is igyekszem az árnyékban mozogni.
Az egész pár hónapja kezdődött. Akkor még azt hittem a középiskola után minden további nélkül mehetek majd tovább fősulira. Persze tudtam, hogy a két bátyám árnyékában túl magasra nem juthatok. Az idősebbik, Patrick Jr., apám örökébe lép majd egykor, míg az ifjabbik, Chris, a politika felé kacsingat. Ha valakinek azt mondom, hogy Patrick E. Wayne, akkor mindenki tudja, hogy apám Nagyvállalata biztosítja a város víz-ellátását. A Wayne Művek keze - vagyis vize - mindenhová elér. És még annál is tovább. Amióta megszülettem az én arcom borítja be az összes vizespalackot. Eleinte babaként, majd kislányként, most meg már… hát felnőttem. Évente újítottak rajta, így az egész Hive ismer engem, pedig a hírességért nem tettem semmit.
Aztán egy napon, minden szép elképzelésem a jövőmről, melyben saját magamtól szereznék hírnevet, mint informatikus, egy pillanat alatt semmivé foszlott. Apám közölte férjhez fogok menni. A jövendőbelim nem más, mint annak a cégnek friss tulajdonosa, mely a legkeresettebb protein szeletet gyártja. Az ifjú örökös most vette át a vállalatot apja halála után, és családalapítást tervez. Remek. Mellbe vágott a hír, napokig észhez sem tértem tőle. Tőrni-zúzni lett volna kedvem. Hiába ismételgettem, mint egy mantrát, hogy: NEM! Senkit nem érdekelt. Apám üvöltözött, anyám örömkönnyeket hullatott, a két bátyám meg jót röhögött a hátam mögött. A barátnőim vállán sírtam ki magamat. Aztán napirendre tértem felette. Hetekig csend volt. Végül egy partin mutattak be minket egymásnak, és jöhetett az újabb hisztikanyar. A pasas majdnem dupla annyi idős, mint én! Közelebb van a halálhoz, mint a nagyapám! Gondoljunk csak bele, harmincöt éves! Harmincöt! Egy vénemberhez akarnak hozzáerőszakolni. El kellett volna szöknöm, ha lett volna hova. De nem volt. A külkerületeket, és a sivatagot csak eszement választja az Elit-negyed helyére.
Két hétre rá megvolt a hivatalos eljegyzés, és kitűzték az esküvő időpontját is, ami éppen holnap után lenne. De már nem lesz. Hiányzik a vőlegény.
Ma este a szokásos búcsú bulit tartottunk a lányokkal. Ott volt az összes barátnőm, meg néhány rokon lány. Lényegtelenek. Éjfél körülre csak hárman maradtunk. A mag, ahogy nevezni szoktam magunkat. Yvonne-nak beugrott, hogy nézzünk el a szökőkúthoz, ott mindig élénk az élet, még éjszaka is. Odamentünk. Több bárnál is megálltunk menet közben, ittunk.
A szökőkútnál most is, mint mindig szólt a zene, sokan voltak ott. Betty látta meg Philt. Philipp G. Stones, leendő férjem. Hamar egymásba futottunk. Ő is épp ott lézengett a cimboráival. Príma kis találkozás. Kényelmetlen jelenet volt, ahogy megálltunk egymással szemben. Én megfordultam, és intettem a lányoknak, hogy menjünk. Nem is csináltunk semmi rosszat. Ám Phil utánam lépett. Leintette a haverjait, majd félrelökdöste a lányokat. Karon ragadott, és magával rángatott. Mit tehettem volna? Vele mentem. Átvonszolt egy kisebb parkon, néhány háztömbön, majd berángatott egy luxus apartmanház bejáratán. Liftbe szálltunk, hogy onnan végül a lakásán köthessünk ki.
Basszus! Nem bírt volna ki még egy napot? Holnapután… nem is, ez már a holnap este… úgy is megkaphatott volna. Hánynom kell a dologtól. Ránk zárta az ajtót, erőszakkal taszított az ágyra, majd rám vetette magát. Nem vagyok már szűz, de az egy alkalom nehezen nevezhető tapasztalatnak. Nem tudtam, miként védekezhetnék ellene. Ő meg nem adott sok választási lehetőséget. A rémület végig járta a belsőmet, ledermesztett. Akkor eszméltem, amikor derekamnál feltűrte a blúzom, és belemart a bőrömbe. Sikítottam, erre a másik tenyerét a számra tapasztotta. Belekapaszkodott a nadrágom derekába, rántott rajta egyet, az anyag reccsenve adta meg magát. Mind a két kezemmel az arcába másztam, körmeimet a bőrébe mélyesztettem. Felhördült, megütött. Megpróbáltam lerázni magamról, de csak azt értem el, hogy újabb pofonnal lettem gazdagabb. Ágyékon térdeltem, majd valahogy kibújtam alóla, nem tudom hogyan. Felkaptam valamit, ami a kezem ügyébe esett. Azt hiszem így utólag, hogy egy szobor volt. Valami dísz szar. Mire felugrott és megfordult volna, fejbe vertem vele. Aztán még egyszer, majd még egyszer. Amíg lélegzett, amíg mozgott.
Megöltem. A vére még most is a ruhámon van. Haza kell jutnom, minél hamarabb. Csupán pár háztömb, és ott is vagyok. Beosonok és átöltözöm. Aztán úgy is értem fognak jönni, mert a kamerák mindent látnak, mindent tudnak…

Már hallom ahogy közelednek. Fémcsizmák döngenek a járdán. Fekete farmer nadrág, egyszerű póló, és egy kapucnis felső takar. A hajamat összefontam. Lábamon zokni és edzőcipő. A kredites kártyám a zokniba rejtve. Hátha…
...Csengetés száll tova. A szolgáló ajtót nyit. A csizmák a szobám felé döngenek.
Aztán kivágódik az ajtóm…

Szeretném elfelejteni ezt a pár napot. Nem is tudom igazából mennyi volt pontosan, egybefolyt az egész. A legkínzóbb emlék, anyám tekintete. Azt a mélységes megvetést és gyűlöletet soha nem fogom elfelejteni. Majdnem olyan rossz volt, mint apám közönye. Majdnem. A bátyáim épp nem voltak otthon.
A bírósági eljárás alatt egyik családtagommal sem találkoztam. A fogdában levetkőztettek, elszedték mindenemet. Majd a ruháimat egymás után visszaadogatták. Jót röhögtek, amikor megtalálták a kártyát. “Nem tudod kislány, hogy már letiltottak a vagyonról?” Mellbevágó volt. Az esélyeim a nullára redukálódtak.
Aztán megszületett az ítélet is: Kitaszíttatás. Nem is értettem meg, miről beszélnek. Hiszen csak magamat védtem, de ez nem érdekelt senkit. Most pedig itt sétálunk egy kibaszott hosszú folyosón. Semmim nincs, csak a ruha, amit viselek, és a rettegés a lelkemben. Miért nem jönnek értem? Hol van az apám és az anyám, akik annyira szeretnek? Hol vannak a fivéreim? Nem engedhetik, hogy ezt tegyék egy Wayne-nel!
Lassulnak a lépteim, a fegyveresek a hátam mögött folyamatosan lökdösnek előre. Elfogok esni, ha ez így folytatódik. Megbotlom a következő lépésnél. Összebilincselt kezemmel épp csak támaszt lelek, hogy ne arccal boruljak a földre. Így is megütöm a térdem, alig bírok felállni. Tovább löknek. Közeledünk. A kapu lassan csúszik oldalra előttünk, megállítanak. Lecsatolják a bilincset. Döbbenten bámulom a falon túli világot. Mérhetetlen messzeségben egy másik város kezdődik, a kettő között talán kétszáz méternyi sík betonplacc.
Durva a kéz, mely megragad, majd kitaszít a kapun. Elesek. Feltolom magam félülésbe, rémült tekintetem a zárodó kapura tapad. Hát tényleg nem jönnek értem? Döndülve záródik le eddigi életem. A kora reggeli napfényben tekintetem a túlsó partra téved.
Hová jutok?

Valami, ami igazán fontos

Mi a legfontosabb? A szabadság, az önrendelkezés. Nem elfelejteni ki vagyok igazából. Átlépni határokat, és korlátokat. És…
Új álmot szőni.
##
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhodan Bear

Intéző
avatar
Foglalkozása: : teszem, amit mondanak
Tartózkodási helye: : Elit-körzet
Hozzászólások száma : 36
Érkezett: : 2017. Aug. 20.

Intéző

TémanyitásTárgy: Re: Gloria, Gloria in excelsis Deo!   Pént. Szept. 01, 2017 7:13 pm

Üdvözlünk köreinkben, kedves
Miss WayneNa, szépen vagyunk! Hé, téged ismerlek. A csaj a vízről. Mivel egy brancsban toljuk - fogjuk tolni, ha visszakeveredsz egyáltalán -, ezért szinte felebarátként köszöntenélek, vagy ahogy illik, amolyan távolságtaróan, "inna egy kis Szintit, hölgyem? Nyugi, nem halott emberekből van" módra. De hát, banyek, a lányt a vízről kicseszték a betonra, remélem, nem ütötted meg nagyon magad, mert a kinti kerületekben, én már csak tudom, vérszagra gyűl az éji vad.

Javaslom, hogy ad egy, kurvára vigyázz magadra, ad kettő, hamar keríts valakit, aki vigyáz rád, ad három, próbáld meg visszakönyörögni magad, mert nem való a te kis törékeny fajtádnak, korodnak, meg úgy általában a még szinte romlatlan (hohó, ezt most egy gyilkosra mondtam?) jellemednek az, ami a hármastól-nyolcasig vár.

De nem akarlak teljesen elkomorítani. Van jó hír is. Odakint például ehetsz rendes emberhúst anélkül, hogy trutyisítanák, és színes zselé képében akarnák beadagolni, hogy az a legjobb kaja. Ha akarod, ütközhetünk is egyet, csavarok neked egy fejet, és tutira nem halsz éhen. Elitek találkozása a falon kívül, szép is az.

De vissza rád! Látom ám, hogy nem gyilkosságra termettél, de azért teljesen mégsem vagy elveszett, kisasszonyka! Hiszen kinyírtad a tagot, nagyon helyes, aki nem tud rendesen elcsábítani egy nőt (levenni lábról, mint Areus, na, őt kerüld el kurva messziről szerintem ), annak nem jár a kör az ágyban, úgyhogy pacsi, nagyon jól tetted hogy szétverted a fejét, a többi meg majd megoldódik valahogy biztosan. Arra ügyelj, hogy ne maradj éjjelre kint, amikor a kufárok szétverik egymás fejét a falakon.

Bumm! Lehet, hogy a régi életed ennyi volt, és majd kitalálod, hogy örökre kint akarsz maradni, még valami menő is kisülhet belőle. Most még lehet aggódom érted, mégis csak egy lányka vagy tulajdonképpen, ráadásul a vízről, bakker, nekem a megtiszteltetés! Nem akarlak nagyon feltartani, rabolni az értékes, épp túlélésre szánt idődet, úgyhogy csak azt javaslom, valakit gyorsan találj, meg ne menj le egy pincébe se, meg ne hagyd, hogy beszervezzenek verekedni, mert ott valaki mindig meg szokott dögleni. Aztán ki tudja, simán lehet, hogy x idő múlva valamelyik gang kiskirálynője leszel? Akárhogy is, menőnek tartanám, ha szembe jönne velem valamelyik hajnalban a kufárok utcáin a csaj a vízről. Menő, hogy itt vagy köztünk! Foglald el a fejedet, akarom mondani a helyedet, és hajrá, élj túl ügyesen, Miss Wayne!
The BEAR

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Gloria, Gloria in excelsis Deo!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Némi civilizáció :: Lakosaink :: Akik már megérkeztek :: Elit-
Ugrás: