.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Sebastian Acosta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian Acosta

Cégvezető
avatar
Foglalkozása: : CEO of Advanced Chemical Solutions
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 8
Érkezett: : 2017. Sep. 03.

Cégvezető

TémanyitásTárgy: Sebastian Acosta   Vas. Szept. 03, 2017 2:42 am

Sebastian Acosta

## Elite ## Edgar Ramirez## 34##

Ennyit rólam tömören

van egy nagyon fontos dolog amit meg kell értened az elitekről. Ők nem emberek! És téged sem tekintenek embernek. Ők az isteneid te pedig csak az erőforrás vagy számukra. Az olcsó erőforrás, mert mióta világ a világ az erős szipolyozza a gyengét. Ennek köszönheti, hogy erős maradt. Én viszont valóban az istened vagyok, az urad vagyok te pedig a söpredék, aki a lábam csókolja, ha munkát kaphatsz valamelyik ipartelepemben. Hírből ismersz, de soha életedben nem fogsz beszélni is velem. Miért? Mert nem vagy méltó rá. Akik igen nos… hogy is fogalmazzak: Ők azok kevesek akiknek megadatott ez a privilégium, mely nem is olyan kellemes olykor.
Hogy mit tudnak rólam az emberek? A közép és elit szemében én vagyok a megmentő. Aki nem kíméli az erőforrást és az időt, hogy meggátolja, hogy egy új keletű járvány letarolja a fél város lakosságát akik mit sem tudtak arról, hogy ki állt mögötte. Isteni…

Életem története

Tudod te mi az a terror? Hmpff… Persze, hogy nem. Hogy is tudhatnád. Te Hive city egyszerű, együgyű polgára. Annyira törekszel arra, hogy a napi betevőt megkaphasd, vagy, hogy valamelyik rojtosra baszott lotyóhoz eljuss, hogy egy kis törődést érezz. Talán félsz, hisz tudod, hogy akármelyik nap lepuffanthatnak akármilyen jelentéktelen okból. De a szó jelentését sose fogod ismerni. Én ismerem. Nem én találtam, ki de új értelmet adtam neki, és terjesztem az igét. Ne, érts félre, nincs nekem isteni motivációm mögötte. Én csak a profitért csinálom és az elismerésért, amikor a város vezetőinek felmutatom a hatékony ellenszert, a ragályra mely hetek vagy hónapok óta tizedeli a lakosságot. De hogy is kezdődött ez? Hogy lettem az, aki most vagyok? Hogy valaki ilyen kegyetlen, miközben ha képletesen is de a város megmentője titulust birtokolja?
A pénz hatalom. Mindig is az volt. Mikor a földi vezetők úgy döntöttek, hogy kell magán tőke az élet fenttartásához sokan eleinte nem akartak ilyenbe beleadni, hiszen addig pont az ellenkezőjéből profitáltak, de apám nem. Apám kifejezetten jól járt ezzel a döntéssel, hiszen
Ez egy kivalló kérdés
Vegyiparban volt nagymenő fejes. Vegyszereket és olyan kemikáliákat állított elő globális mennyiségben és minőségben, ami szorosan kapcsolódott a hatékony földműveléshez, vagyis az élelmezéshez. Tudva illik azért jó buli a vendéglátás, mert az evés örök emberi szükséglet. De egy zord környezetű világban mi teremne meg növényvédő szerek nélkül? Hatalmas profitra tette rá a kezét akkortájt, miközben összehozta a sors egy doktornővel. Fogalmam sincs mit láthattak meg egymásban. Halvény gőzöm sincs mit láthatott meg benne apám. De onnantól elkezdte finanszírozni anyám munkásságát, az egészségügyet is, ami nyelte a pénzt, de profitot nem igen termelt.
Hogy miért? Mert nem a fejlesztésbe ölt bele, hanem az ellátásba, ami nem más, mint egy elbaltázott üzleti döntés. Nem több.
Én az ezt megelőző időkben születtem, mikor még éppen csak elkezdte támogatni a dolgot, így mikorra cseperedni kezdtem már kész háború dúlt a projektek finanszírozása miatt. Apám a profitot tartotta szem előtt, míg az irgalmas szamaritánus anyám a söpredékek életének megóvását.
Minden vita kész világháború volt, míg nem anyámat megölte valami senkiházi, aki el akart lopni némi orvosi fájdalomcsillapítót és a vén csont az útjában volt. A vén szivar sem viselte jól a dolgot. Vitáik ellenére úgy tűnt jobban szerette, mint az bevallotta magának vagy egyáltalán élete nagy szerelmének. gyásza és fájdalma megőrjítette, ami okán még ostobább üzleti lépéseket tett anyám halálát követően.
Azzal nyugtatgathatta magát, hogy anyám is ezt szerette volna, ha tenné, hogy dézsával öntse a pénzt a feneketlen kútba.
Talán a cég csődjéig fojtatta volna, ha nem takarítottam volna el az élők sorából. A cég így hullott a kezembe. A cég, ami a szakadék szélén állt. Akárcsak én, akit a hajszál választott el, hogy letaszítsanak a nyomorba. De én tanult ember voltam. Tanultam „jó anyám” és a vén szivar hiányából. Az első néhány évben a vegyiparra összpontosítottam minden erőforrást. A pazarló évek alatt persze leromlott a biztonsági színvonal az ipartelepetek, de egy cseppet sem érdekelt, ha valami munkás elpatkolt a vegyi környezetben… utánpótlás mindig került a helyére. És ez így van a mai napig is, de manapság ez már részletkérdés. Visszatérve a tárgyhoz – ami múlt – Akkoriban nem volt annyira részletkérdés. Így mikor már tellett rá újra belefektettem az orvostudományba, de nem az ellátásba. A fejlesztésbe. Vegyszerek vagy gyógyszerek? Nem mind egy? Kémia mind kettő alapja.
Ez időre teszem leghasznosabb ismeretségem megszerzését. Egy bizonyos Elias Kruger nevű doktor. – biztató igaz-e? -
Briliáns elme, ami mellé hátrányként sorolható a kíváncsiság. A mérhetetlen kíváncsiság. A tőle való kedvenc idézetem tökéletesen leírja miért is olyan kellemetlen az, hogy egy orvos kíváncsi természetű: „Egy betegséget, csak akkor gyógyíthatunk, ha ismerjük a mibenlétét. És csak úgy ismerhetjük, ha megfigyeljük a betegeket.”
Igen, ha kell hát tett róla, hogy megfigyelhesse a betegséget. Bár nem nevezném különösen gonosznak, vagy kegyetlennek csak a tudásra vágyott és az elismerésre. Végül azonban nem volt kifizetődő számára a kíváncsisága. Egy kollégája rájött a „hobbijára” és bár halálra nem ítélték, de elbocsátották és a nyomornegyedek szintjére száműzték tettéért. Mondanám, hogy de biztos vagyok benne, hogy másképpen nem fogadta volna el az ajánlatomat. Hogy mi volt az ajánlat? Hogy nekem dolgozik. Az ő találmánya volt az első nagy győzelmem. Hosszú hónapok alatt kikísérletezett gyorsan de nem megállíthatatlanul fertőző és nem utolsó sorban a megadott időn belül halálos végkimenetelű fertőzést sikerült megalkotnia és persze az ellenszert is hozzá egy időben. Persze ez mind szép és jó, de önmagában mit sem ért volna. Úgy sem ha véletlen valaki rájön, hogy honnan származik a kis kreatúra. Ezért kellett egy terv. Egy nagyon jó terv! Kruger egy volt tanonca segédkezett szíves örömest a szer tesztelésében. Igaz, azt nem tudta a kis naiv, hogy mire is vállalkozott. Ő volt az első áldozata a vírusnak, ami ezreket tett sírba néhány nap alatt. Eleget ahhoz, hogy pár hónap leforgása alatt az elitben is félni kezdjenek a lehetséges járványtól és annak hatásaitól. Mindenekelőtt azt akarták elkerülni, hogy ők megfertőződjenek, aztán az is problémás, ha a város háromegyedét megfertőzte volna ez a vírus. Ekkor jöttem én a hatékony ellenszerrel. Aztán piacra dobtunk egy univerzális immunerősítőt is, amit az elit csak úgy falt félelmében. Bár nem csak ők. A tehetősebb civilek sem sajnálták a pénzt a biztonságérzetért. Aztán persze kellett egy kevésbé hatékony szer, amivel az alsóbb rétegből is kifacsarhatjuk a profitot. Elvégre ki az, aki megdöglene valami nyavalyában, ha hozzájuthat a gyógyszerhez? És mi a legjobb az egészben? Az evolúció. A véletlenek, mikor valami alkalmazkodik a környezethez, mint egy újabb vírus. Amire kell egy újabb ellenszer. A végtelen spirál, aminek köszönhetően ömlik a profit.
Úgyhogy anyám, apám! Köszönöm a rengeteg leckét. Sosem feledem!


Valami, ami igazán fontos

Hogy miért vagyok istenítve? A válasz egyszerű. A szintetikus táp csak az éhséged csökkenti az immunrendszeredhez nem ad hozzá. Járványok voltak, vannak, lesznek. Ilyen pocsék orvoslás mellet pedig 90%-os eséllyel bele is döglesz. Kivéve, ha meg tudod fizetni az immunerősítőket. Persze ezekből is van huszonkettő meg egy tucat féle, de aki valóban túl akarja élni az csak egyfajtát, keres. Ez is szintetikus, mint minden, manapság de az enyém valóban meg is óv attól, hogy elkapd az a nyavalyát. Ez az én titkos fegyverem, ami miatt istenítenek az emberek. És hogy ez továbbra is profitáljon, néha kell egy újabb fajta szer ami képes még jobban megvédeni.
Ne légy ilyen komor! Ez csak üzlet.
##
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: Sebastian Acosta   Hétf. Szept. 04, 2017 2:30 pm

Üdvözlünk köreinkben, kedves
SebastianMit is mondhatnék? Még mi is hálásak vagyunk azért a gyógykészítményért, amivel előállt. A szomszédot alaposan legyalulták miatta a lángszóróikkal. Tudja, csak arra figyeltünk fel, hogy a körzetünk kapuját elállják a bírák. Emlékszem a napra, épp akkor nem volt nálam lőfegyver, pedig.... Pedig-pedig. A bírák feje éhezi a lőszert.
Mindegy. A lényeg, hogy bennünket is megcsapott a szele, a nyolcas tőszomszédságában lenni kemény volt akkor. Alig bírtuk elcsitítani a pánikot, a visítás azt hiszem, még túl is harsogta az odaátról jövő halálsikolyokat és a bírák ágyúszerű felszereléséből kifújtatott tüzek hangját. Még most is érzem az égő hús szagát az orromban...
Nagyon nem akartunk ugyanerre a sorsra jutni. Biztos is vagyok benne, hogy a munkásosztályból végül jobban megszedte magát, mint az Elitből. De ez ugye, nem az én dolgom. Bárcsak az lenne.
Én csak hálás vagyok azért, amit értünk (is) tett a gyógyszer megalkotásával. És higgye azért el, nem sűrűn szokásom hálálkodni, szóval tényleg vegye elismerésnek is egyben.

Elismerés a karakterért is, nagyon tetszett mindannyiunknak az alapötlet, bár bevallom azt is, picit ódzkodtunk egy ilyen Istenkomplexusos karaktertől, akinek ennyi minden van a kezében egyszerre, a pénzen kívül.
Külön köszönet azért, mert látszik, hogy sokat foglalkoztál vele, alapos és részletekbe menő képet adva erről a gyűlölettel teli vadállatról, aki bárkin is kell átgázoljon a vagyonért és befolyásosságért, meg fogja tenni.

Üdvözöllek beteg kis világunkban. Foglald le a karaktered aviját, aztán irány a játéktér!


Halle


Vissza az elejére Go down
 
Sebastian Acosta
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Drew Sebastian Tyler
» Chulyin kapcsolati hálója
» ● Sebastian Morgenstern

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Némi civilizáció :: Lakosaink :: Akik már megérkeztek :: Elit-
Ugrás: