.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 Let's make a deal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Let's make a deal   Hétf. Szept. 04, 2017 6:11 am

from the Queen

Eleinte ostoba ötletnek gondolták, hogy szórakozóhely legyen egy néhai templomból, azonban lehet gondolni mi történt. A vigalmi negyedben kinek van szüksége gyónásra? Ki az aki papért kiállt? Ki az, aki egyáltalán hisz? Bármiben. Az emberek hite megbicsaklott. Az egykori szent szövegek ma már mit sem érnek. Mert ha van Isten, egy egyetemes és egyetlen, akkor miért fordult el gyermekeitől? Persze egyes papok hagytak hátra feljegyzéseket apokalipszisről, magáról a Sátánról, aki tüzes sivataggá változtatta a földet, hogy csak a kiválasztottak élhessenek túl. Özönvíz helyett özöntűz? Mekkora marhaság ez úgy mégis? Szkeptikus vagyok a nagy egyházak tanaival kapcsolatban, mindig is az voltam. Soha nem nyűgöztek le szentek, sem liturgiák. Semmi ilyesmi. Egészen addig, amíg hontalan, apátlan anyátlan lénnyé nem váltam. Nem végeztettek ki, mert az elit hatalma a vér szentségén nyugszik, de ahhoz elég nagy darab szarnak tituláltak, hogy kiradírozzanak a családfámból. Komolyan, emberek..ha a szex olyan bűnös dolog, mégis miért lettünk ennyire egymásba illőnek teremtve? Igaz, a régi írás tiltja, hogy bármiféle kapcsolatot tarts fenn apáddal, anyáddal, fivéreiddel vagy nővéreiddel, de ha a Bibliát veszem alapul, akkor nem egy emberpártól származó óriási testvériség vagyunk mi mindannyian? Hogy ez éppen közelebbi vagy távolabbi, voltaképpen nem számít. Mégis, most itt vagyok. Egy templomban. A sekrestyéből isteni iroda lett. A hely pedig? Gyarapszik, híresedik, mintha mindenkiben ott élne a perverz pogány, aki attól lesz boldog, ha szent helyet gyalázhat. Persze egyeseknél ez kimerül annyiban, hogy megisznak pár felest és kuncogva nézegetnek körbe, hogy vajon mikor kezd el rájuk omlani a mennyezet, vagy megnyílni a padló, hogy elnyelje őket a Pokol. Ha tudnák, hogy valójában tényleg afelett járnak, a sikoltozásuk messzire elhallatszana. Egy megszűnt és halott hit egykori házát pedig olcsón mérték, hisz lakhatásra alkalmatlan. Züllésre viszont tökéletes.
Azonban nem elégszem meg a kicsivel. A belépőkkel, a saját szajhákkal, az italokkal. Én mindent akarok. Mindent. Azt akarom, hogy aki idejön, jönni akarjon megint. És megint. Járjon ide, váljon a függőnkké. Adja vérét és tömje a zsebeinket. Nagy kérés? Kurvára nem, tekintve, hogy zárt ajtók mögött folytathatja le mindazt, amit kíván. Én megadom hozzá a teret. És mindent látok. Mindent.
Köszönhető ez az egyébként rendkívül alapos kamerarendszernek, ami a legutolsó lyukat is figyeli ebben a kócerájban és, hogy az embereim roppant megbízhatóak. Vakon hisznek és jobban félnek az én kezem általi haláltól mint a bíráktól. Hisz mit ad nekik ennek a világnak a kibaszott törvénykönyve? Semmit. És még a semmiből is elvenne. Egy rakás felfegyverzett pszichopata szentségelő magát túl nagyra tartó seggfej áldozatai lennének, ha mi nem vagyunk nekik. Az alternatív lehetőség. A kéz, ami megvédi őket. A váll, ami olykor megtartja a nyomorult seggüket. Az alaprajzra tekintek és újból kiemelem a VIP rész helyét. Muszáj. Ha azt hiszik van olyan, a falakon belül ami több kiváltságos jót tartalmaz, még inkább a zsebükbe fognak nyúlni. Üzletpolitika, vagy mézesmadzag. Egyre megy. Egy cigi tompán füstölgő vége felett megakad a szemem a kameraképen. És már megint ő. Megint a kis Casanova, akit elégszer hajt erre az éjszaka, hogy eleget igyon és puncit kapjon, de soha nem láttam még zárásig itt maradni. Itt van, de mégsem vesz részt. Voltaképpen a szép pofija volt az, ami feltűnt. Az átható tekintete, amikor vadászott. Mégis úgy veszem, hogy tartozik nekem. Egy pint vér. Semmiség. Hátralököm magam a székkel és kisétálok az elkerített rész mögül. Ráérős léptekkel vágok át a tömegen, de senki sem érdekel. Még nem. Előbb a tartozás. Elveszem az italom, a kéjenc módon vele édelgő pincérlányt félreintem tőle, nekisimulok hátulról, magas sarkakon kényelmesben ahogy kell.
- Sok lesz az az ingyen dugás már, nemde? - nevetek a fülébe és jelzek két biztonságinak, hogy kísérjék szépen utánam. Akkor is ha nem szeretné. A templom jelenleg - még - nem használt részébe sétálok, kezemben lóbálva az üveget. Az ajtók pedig bezáródnak szépen mögöttünk. Beszívom az épület régi illatát és az új, még lefedett bútorokét. Nem tökéletes, de alakul idővel. Kell némi tőke befecskendezés.
- Hisz abban, hogy manapság már semmi sincs ingyen? - fordulok felé, és helyet foglalok az egyik fotelben, intek, hogy ő is teheti, vagy ha gondolja ácsoroghat is, ahogy kényelmesebb. Hátra dőlök, lábaimat hanyagul vetem keresztbe egymáson. Szemeimet végigjáratom az egyébként régi, inkvizíció működésére hajazó darabokon - A katolikus egyház és a maga bűnüldözése - kommentálom, de a tárgyra kellene térni, végre azonban az ital is megérkezik, én pedig szépen el is küldök mindenkit - Szép kis adósságot kezd felhalmozni nálam.. - gyújtok rá, hátha kér ő is, végtére is nem bántom, én, a törékeny nő..vagy mi - és kezdene érdekelni, hogy mikor kívánja lerendezni. - vágjunk hát bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Acker

Orvos
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Sep. 02.

Orvos

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Hétf. Szept. 04, 2017 4:10 pm

Chris&the Queen


A lányok, a lányok bizony angyalok. Főleg ha meggyőzhetőek. Pénzzel, bókokkal, kedves pillantásokkal és érintésekkel... Nekem aztán egyre megy. Csak legyen hajlandó egy órácskát rám szánni az idejéből. Főleg, hogy én is hajlandó vagyok kerülgetni őket, mint a macska azt a bizonyos kását, akár két-három órán keresztül is. Általában olyat kapok cserébe, ami megéri a fáradozást.
Biztos vagyok benne, hogy ezzel a csajjal is megérné, még virítok mondjuk egy tizest az eddigi színes bankók mellé, csak úgy finoman ingzsebből, és vihetem is, hogy meghajtsam. Az elhatározást tett is követi. Már kezemben a pénz, felcsillan a szeme, szélesebbre húzódik a mosolya, aztán egyszercsak mögém pillant, egész pontosan keresztül rajtam. Nem értem a dolgot hirtelen, ahogy azt még kevésbé, hogy mint a szélvész, magamra is hagy. Csak pislogok, aztán megérzek egy pár mellet a hátamba nyomódva.
Nem értem viszont a kérdést, elvégre most is itt van a kezemben a tizes. Rá is pillantok a bankóra, aztán a hang forrása után fordulok, aki már elfelé igyekszik tőlem. Megindulnék ugyan utána, de segítségre is lelek, kétfelől erős ujjak kapnak karomra, aztán vonnak ellentmondást nem tűrően a hölgy vonulásának irányába. Egy pillanatra dermedek csak le, míg nem realizálom, hogy valamibe itt nagyon beletenyereltem, még ha igazából nem is vettem igénybe ingyen soha semmit, a kérdéssel ellentétben.
Karjaim elrántom a két őrkinézetű pacáktól, akik minden bizonnyal tényleg őrfélék lehetnek, s meglódulok előre.
- Formás popsi után díszkíséret nélkül is megyek, de kösz. - remélhetőleg ennyi elég lesz nekik ahhoz, hogy csak mögöttem vagy mellettem jöjjenek. Rángatni azt tényleg nem fog kelleni. Valóban formás az a hátsó, ami úgy riszál előttem a magas sarkakon, abban a feszes miniben, mintha rögtön szobára hívna. Ebben csak reménykedni tudok ugyan, mert úgyis az hal meg utoljára minden esetben, de azért hátha.
Nem.
Egy hátsóbb szobába érkezünk, ami a bárnál jóval kevésbé füstszagú, helyette inkább az ősrégi bútorzat és por szaga csapja meg az orrom. Itt már valóban magunkra maradhatunk, végignézhetek megint rajta, ahogy egymáson átdobja a formás, hófehér combocskáit, és hasonló hanyagsággal gyújt rá egy füstrúdra.
Annyira, de annyira fogamra való lenne. Szeretem a szőkéket. Is.
Leülök, ahogy kéri, majd rágyújtok én is. Innék ugyan, de egyelőre még nem kérek az italból. Csak derüljön ki, hogy mit akar. Mert abból, amit hozzám vág, sok minden még nem jön le. Azt hiszi, hogy nem fizetek, adós vagyok. Ennyi.
Hátradőlök én is, ujjaimmal dobrokolva a térdemen párat, mielőtt válaszolok.
- Köszönöm a szíves vendéglátást, előszöris. Másodszor viszont, kijelenthetem, hogy ingyen semmit sem veszek el, nem szorulok rá. Mindig fizetek, még többet is, mint kellene. De... - megrántom a vállaim, majd mélyen a zsebembe nyúlok, egy kivételével -amit a hazaútra azért megtartanék-, az összes laminált lapocskát az asztalra teszem elé, gondosan feltornyozva. Nem nagyon tartottam számon, mennyit költöttem ma, de az ott úgy kábé egy százasnyi lehet még.
- Tessék. Úgy látom, úgyis lesz még helye. Igazán otthonos. - szétnézek, pár pillanatokra megállapodva a még fedett bútorzaton, s köztük a régieken is. Elmarom az italt most már, a cigi mellé jól esik. Amúgy sem az első már ma, jól fog csúszni.
- Lerendeztük? - bár sejtem, hogy nem lesz ilyen egyszerű, de azért bátorkodom feltenni a kérdést. Ha csak ennyi lenne, hogy ki akar fosztani, azt nem hiszem, hogy ennyire kifinomultan tenné, megoldja egyszerűen a lányokkal vagy az őrökkel.
Hátra dőlök ismét, ezúttal már harmadszorra megnézve magamnak, igencsak alaposan.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Kedd Szept. 05, 2017 2:14 am

from the Queen

Az izomerő egy szükséges demonstráció. A végén még rossz irányokba terelődnének kis delikvensem gondolatai is, pedig megértem a lányokat. Megkapó, valóban. Azonban micsoda dolog kefélgetni az alávetettjeimet anélkül, hogy én meg lennék erről kérdezve? Hallom a kommentet, ha bók volt és őszinte, akkor tartsa meg ezt a jó szokását. Nem mindenkinek a szájából fogadom egyébként az ilyesmit, a fele csak egy üres nyíl a lábam köze felé, a sietősebbeknek inkább az ajkaim közé lenne, de azt meg nem eszik olyan forrón. Nem puszta farkakat hajtok, az unalmas. Nincs a dologban semmi pikantéria, nincs meg a játék élménye. A legtöbben szánalomra méltóan még hírből sem ismerik a kitartást. Két percért pedig előre sem dőlök. Egyébként sem feltétlen jó, ha hagynak a végletekig dominálni, de kevesekben lakozik ott az igazi irányító. Valljuk be, a legtöbb férfi elalél attól is, ha a szájukba tömnek egy bugyit. Na ilyesmire aztán végképp nincs szükségem. Se papucsokra.
Invitálásom azonban a maga kényszerítő kereteivel együtt még kedvesnek minősül. Nem akarok többet egyelőre, csak fizesse meg amivel tartozik nekem. Ha pedig ez némi ingyen piámba kerül, hát legyen. Olykor rá kell fordítanunk, hogy többet nyerhessünk. És én szeretek nyerni. Ez a Mr. Hogyishívják Casanova, pedig hamarosan egy alku közepén fogja magát találni. Az pedig csupán tőle függ, hogy mosolyog majd hozzá magától, vagy rám bízza ennek a kivitelezését. És azzal még nincs is tisztában mellékesként, hogy milyen kreatív tudok lenni ilyen téren.
A fotel kényelméből figyelem őt, az enyhe értetlenséget. Nem érti a helyzetet. Nem tudja a miértet. Imádom. És mégis milyen udvarias marad. Agyam gellert kap már a gondolattól is, hogy ki szaladt a kezeim közé. Nyílt tekintettel nézem végig, nem vagyok gyereklány, hogy lopva bámuljak bárkit három sarokról. Ápolt kezek, tiszta köröm. A ruha igényes, nem ment át száz kézen mióta megvált tőle az eredeti tulajdonosa. Haja ápolt és jó volt az illata is. Bingó! A hőn imádott, istenített elit egyik tagja. Ha különösebben meghatna ez a rész, akkor most bizonyára kiimádkoznám a nadrágjából csak azért, hogy minél több kreditet itt hagyjon nekem, mosolyogjon rám azzal a szép szájával és vágytól láthassam megcsillanni a kék szemeket. Azonban a vagyon mint olyan, már nem lenyűgöző tényező. Biccentek, nincs mit drága idegen! Hangja birizgálja az elmém, az úriemberi minőség mindig izgató. Olyan mintha megrontanám. De őt nem rontom meg nem igaz? Hisz tárgyalunk. Vagyis még nem.
Mosollyal az arcomon hallgatom. Persze, hogy fizet. Persze, hogy mindig eleget. De ki mondta, hogy én ilyen valutára vágyom? Ugyan manapság a kredit mindenre megoldás, esetemben azért mégsem. Nagyot szívok a cigimből, szórakozottan kifújva a füstöt. Még követni sem próbálom mennyit tesz ki elém. Kis buta.
- Azt hiszi néhány laminált bankjegyre gondoltam? - kacagok fel - Meg is eheti, nincs rá szükségem. - emelem ajkaimhoz a poharat egy kellően mély kortyért - Nem mindenkit lehet ezzel megvenni. Édes, hogy rögtön pénzbeli tartozásra gondolt. - jegyzem meg mellékesen - Azt pedig nem veszem a szívemre, hogy diszkréten lefitymálta a terem berendezését. - mosolyodom el, lábaimat szétnyitva dőlök előre, elnyomom a cigimet.
- Nem rendeztük. - tolul mosolyom angyaliba - Ilyen hamar el akar menni? Ez igazán csüggesztő. Máskor nem menekülnek ilyen gyorsan a társaságom elől. - töltök magamnak az italomhoz, az asztallapon pedig felé csúsztatom az üveget. - Mint mondtam lenyelheti a pénzét. Hogy is nevezik maguk a kettesben? Tulajdonjog szinten tartozik, amit telenyomhatunk ilyen-olyan elvi dologgal ha úgy jobb. - vonok hanyagul vállat.
Nem mintha ezzel közelebb gördítettem volna esetünk megoldásra váró pontjához, de olyan értelmesen csillan a tekintete, hogy képtelen vagyok letenni a játszadozásról. És olyan okos, hogy csupán egyetlen kérdést tett fel. Semmi fölösleges maszlag, próbakör arra nézve, hogy ki a fasz vagyok én, mit akarok tőle egyáltalán. Meglóbáltam előtte a fonalat, ő pedig macska módra követte. Már ha a fenekemet gombolyagnak mondhatjuk, a két őrt pedig minimum valami csapdának, akkor még ha sarkosan is, de így van. Ismét hátra dőlök de úgy, hogy jól láthassam, lábaimat felrakom az asztalra bokánál keresztbe fonva.
- Gondoljon bele. Elmegyek magához, be a házába. - kezdek bele játékos hangon - Beleeszem a tányérjába, használom a bögréit. Az ágyában alszom, a kádjában fürdöm meg amiért ugyan hagyok ott némi kreditet, mégis ott lesz annak a tudata, hogy engedély nélkül használtam mindenét. Be akarná-e hajtani vagy egyszerűen eltenné a pénzt és nem venne többé tudomást a dologról? És ezt minden alkalommal megtenném amikor éppen úgy tartja kedvem. Kárpótlás lenne-e némi pénz ezért? - kérdem enyhén provokatív hangon - Vagy megkeresne és.. - nyalom meg alsó ajkam - a maga módján kívánná elrendezni Szépszemű? - a kérdés megválaszolása egyébként teljesen rá van bízva, nekem mindegy mit felel igazság szerint, de remélem, hogy a másodikra voksol be, akkor szót fogunk érteni. Huncut mosollyal gondolok azért arra a nüansznyi különbségre kettőnk között, mely az ügyintézéseink között a fejünkben létezik. Csekélyke. Nem. Hajam végét a csuklómra tekerem. Már több, mint hosszú, viszont az anyám, az apám és a fivérem is presztízsértékűnek gondolták, gyerekkorom óta ilyen. Kivételt képez az a rész, ahol hozzányúltam. Nem kedvükre teszek, sajátomra. Szeretem. És mások is szokták.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Acker

Orvos
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Sep. 02.

Orvos

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Kedd Szept. 05, 2017 9:42 am

Chris&the Queen


Csak beszél és beszél, ismerteti a problémáját. Hallgatom, de tekintetem, ahogy végül megállapodott az ajkain, ott is marad. A szép metszésű, tökéletesen szimmetrikus, telt ajkain. Ahogy formálja vele a szavakat, elmosolyodik, megnedvesíti őket, vagy épp a pohár szélére tapasztja. Mennyi mindent lehetne kezdeni azzal a szájjal a beszéden kívül!
Igen, van egy enyhe szájfétisem. Az normális egy férfitól, ha odavan a formás popsikért, de a továbbiak már egyéntől függőek. Van, aki a fitos orrocskát szereti, az őzikeszemeket, vagy a hosszú, dús sörényt, amivel ez a szőke csoda szintén el van eresztve bőven. Az enyém az ajkak.
Iszom egy kortyot, szívok egy mélyet a cigarettámból, majd hagyok egy félmosolyt az ajkaim szegletébe ülni.
Az valóban nem volt feltétlenül szép dolog tőlem, hogy a berendezést szóval illettem, cserébe az igen kedves vendéglátásért, és az őröktől kapott kellemes segítségért. És szeretek cinikus lenni. Viszont az már nem cinikusság, hogy bár sosem tagadtam, hogy honnan jövök el ilyen messzire, de nem is híreszteltem. Most ez a nő egy pillanat alatt rájött, és nem is fél ezt jelezni. Okos nő, de hiába tudja rólam a lényegi információ egy bő részét már most is, mégsem a pénzem kell neki. Különös, meg kell hogy mondjam. Különös.
Mindenesetre, el kell gondolkoznom lassan azon, hogy kimenekítsem az eddig felhalmozott készleteimet az Elitből és biztos helyet találjak nekik. Ha egyszer lesz egy olyan rossz húzásom, amiért kidobatnának ide, azt az ívet minden vagyontól megfosztatva kapom majd. Kár lenne érte, egy egész birodalmat lehetne már rá építeni lassan. Azt csak akkor fogom tudni megtenni, ha nem vágnak ki, vagy ha még a kidobatásom előtt kihurcolom valahova, ahol csak én férek hozzá. Ezen nagyon-nagyon el kell gondolkodni.
Újabb apró korty, újabb slukk, míg be nem fejezi a kis történetét.
- Értem a problémát. Igaz, az én házamba nem nagyon jutna be, de... Maradjunk ugye szorosan a példánál. A saját módszereimhez folyamodnék. Tehát ismételten, szorosan a példánál maradva. Ha megtudom, hogy kegyed jár nálam hívatlanul, a sokadik alkalommal már hívásra érkezne, és az ágyamban várnám, hogy természetben tudja le az ellenértéket. Valami olyannal, ami nekem is hasznomra van. Ennek fejében tőlem akár minden másnap is visszajárhatna. - megengedhetek magamnak vajon egy ilyen nyílt ajánlatot? Úgy érzem, hogy meg. Úgy érzem, hogy van annyi esze ennek a nőnek ahhoz, hogy ugyanúgy ne vegye sértésnek, ahogy azt sem vette, hogy nem tetszik a szoba, amibe kis híján bevonszoltatott.
Sőt, még fokozom is, nem is én lennék.
- Ha erről van szó, csak mutasson valami ágyjellegűt, kérni nem is fog kelleni. Igazán kényelmesek ezek a fotelek, viszont attól tartok, nem lennének elég tágasak hozzá. - kuncogok, újabbat kortyolok, majd hogy tényleg ne vetesse a fejem érte, azért komolyabbra fordítom a szót.
- Mondja csak, mi az, amiből Önnek haszna származna, ha nem ebből és nem a pénzből? Nem túl sok mindent ajánlhatok ezen kívül. A kompromisszumoktól viszont sosem zárkóztam el. - de egyvalamit igen, ajánlhatnék.
Most komolyan, azon gondolkodom, hogy hozzá menekítem ki a cókmókot, mikor épp ő az, akitől fenyegetve kellene talán érezzem magam?
Megfontolandó. Épp ezért nem is jelzem még ezt. Megvárom, mit lép, mi az, ami legközelebb kibukik a csodás ajkai közt. Aztán majd meglátjuk. Egész kellemes alkuhelyzetben érzem magam. Kurvajól is kijöhetek ebből a helyzetből anélkül, hogy kitiltson innen. Azt azért a szivecskémre venném.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Szer. Szept. 06, 2017 10:48 am

from the Queen

Alapvetően vallom, hogy itt nem számít a vendégkör összetétele, egészen addig amíg mindenki fizet és annyit amennyit én elvárom, hogy fizessen. Amikor azonban ilyen lehetőség hullik az ölembe, akkor csupán a megfelelő pillanatot kell kivárni és minduntalan türelemre intenem magam azzal kapcsolatban, hogy mikor jön el az az időpont. A ma éjjel alkalmas, meglátásom szerint. Nincs itt olyan régóta, hogy ne tudja felfogni amit mondok neki és még az előtt van, hogy bármilyen lotyóba beletemetkezett volna. Nem tagadom eljátszottam a gondolattal, hogy megzavarom aktus közben, de akkor nem élvezném a maximális figyelmét, ahhoz pedig ragaszkodom. Nincs miért, nincs ok, egyszerűen így van. Az adott példával pedig azt kívánom szemléltetni, hogy a saját embereim igénybevétele általa, csak látszatra ingyenes. Engem kihagyott a képből, bár a tudása nem volt meg hozzá. Azonban a nem ismeret nem ment fel a kártérítési kötelezettség alól. Halkan felnevetek a példakövetésen. Valóban sajátos módszer..kár, hogy nem megyek hívásra ágyba.
- Na látja, maga sem a pénzt követelné rajtam, hanem egyéb juttatást, amit ellenértékűnek tekintene. Ámbár a példánknál maradva megnézném amikor egy ilyen ajánlattal elém áll. - mosolyodom el gonoszan a poharam pereme felett - Azonban Szépszemű, most azt kell kitalálnunk, hogy a felém fennálló tartozást hogyan róhatná le. - gyújtok rá ismét, ha iszom megrögzötten nyúlok ehhez, ráadásképp az ő kerületükből van, nem valami szar. Olykor megéri ezzel-azzal alkudozni és üzletelni mert ilyesmiket nyerhetünk rajta.
Újból elmosolyodom, milyen kis készségesen pimasz valaki. Persze kényelmi megoldás lenne a farkára pattanni és addig szórakozni amíg szusszal bírja, de nem elég. A szex örömteli kedvtelés csupán, meg is tartom annak. Azzal pedig nem biztos, hogy jól járna ha ilyen téren kezdeném dróton rángatni, bár kecsegtető a gondolat. Fincsinek tűnik.
- A testét ajánlaná pusztán üzletből? - pillantok rá felvont szemöldökkel - Gondolja elég lenne? Hisz bármelyik kedvére való nőcskének megteszi ugyanezt, csak ott fizető fél, nem a törlesztő. - jegyzem meg köcsög módon.
A komolyabb kérdés már szebben zenél füleimnek. Végre kicsit megkapargathatom az elitesen csillogó felszínt, hogy milyen érdekességeket találhatok a sármos arc mögött. Megajándékozom egy ragyogó mosollyal. Nincs is jobb annál, amikor alkuba bocsátjuk magunkat ugye? Van egy csodálatosan izgató oldala. És ebből szeretném kihozni a maximumot. Amennyire lehet.
- A dugás és a pénz legtöbbször jó kiinduló. - bólintok - Kezdetnek mondja el nekem, hogy mivel foglalkozik. Ön, vagy akár a családja, a kettesben összetettségi alapokon működik a legtöbb dolog. Hátha találunk olyat ami engem, mint klubvezetőt érdekelne. Utána rátérhetünk a többire is. - nézek rajta végig úgy, mintha szemmel kívánnám vetkőztetni.
Gondolkodhatnék ugyan, hogy mégis miben jeleskedik, de a lehetőségek kissé végtelenbe nyúlnának és meglehet teljesen tévútra vinnének, ő pedig valami csúnya kis hazugsággal vágna át. Nem feltételezem róla sem jobban mint másról, hogy egy hazug fasz, de bizonyos helyzetekben a legtöbben igyekeznek kerülni az őszinteséget.
- Még mielőtt belevágna, szeretném hallani a nevét Szépszemű. Az üzletfeleket általában nem becenéven szólítom. - húzom félmosolyra ajkaimat - És ha most jönne a bocsássak meg de nem kívánná megosztani velem ezt a kis információt, akkor jelezném, hogy nem ajánlatos. Nem mindig vagyok ilyen kedves. - pislogok felé majdnem ártatlannak tűnő tekintettel. Persze nem akarom én fenyegetni, akkor főleg nem ha érdekes számomra, csak azért találjuk meg a helyünket egymással szemben.
Ha megvan a név, megvan a foglalkozás, már két sort kitöltöttünk a képzeletbeli táblázatból és rátérhetünk a lényegi dolgokra is. Most a vállalkozással kapcsolatban igyekszem gondolkodni. Ég tudja mivel foglalkozik, mennyire lehet hasznos na meg persze, hogy mennyire lesz nyitott a mi kis együttműködésünkre. Pontosabban az a jövő zenéje, hogy lesz-e, mindenesetre a tartozását beméretem, letudja és a többiről is beszélhetünk.
- Először mindig az üzlet. A személyes szükségleteim ezt követően lépnek be. - nyúlok el az üvegért, hogy újra töltsem a poharamat. Ezt is írhatnám bizonyos veszteségek számlájára, mégsem teszem, bár ha gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk, megsúgom neki a születésnapomat és azt is, hogy mivel lephetne meg. De geci aranyos vagyok, mi? Egyből az ajándékok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Acker

Orvos
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Sep. 02.

Orvos

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Csüt. Szept. 07, 2017 10:05 am

Chris&the Queen


Megnézné? Azt meghiszem. De ha úgy nézzük, álltam is már elé ajánlattal, épp két perce sincs. Ja, hogy ülök? Ez ennyit változtatna a tényeken?
Mindenesetre, veszi a lapot, s bár elblicceli a lényeget, azért frappáns választ kapok. Valóban fel kell vésnem az agyba, hogy okos nővel állok -ülök- szemben. Ez egyfelől örömteli, szeretem az értelmes társalgásokat attól függetlenül, hogy javarészt nem ilyesmire használom a nőket. Másfelől aggasztó is, hiszen az okos férfiak bukásáért többnyire épp az okos nők tehetők felelőssé.
Nézem még mindig a száját, ahogy rám mosolyog a pohár széle fölött. Ugyan mosolyában van némi különös, megfoghatatlan valami, amit elrettentőnek is vehetnék akár. De ettől csak még vonzóbbnak tartom. Jóval vonzóbbnak, mint a bájvigyort, amivel a kerületemben találkozom sokszor. Ezért is szeretem ezeket a nőket idekint. Nekik nem érdekük bájologni. Olyanok, amilyenek és ennek teljesen tudatában is vannak, a legtöbbjük nem is akar másnak, többnek látszani csak hogy férjet fogjon.
Beszél is tovább, nyújtja a mondatokat igen hosszúra. Mintha csak a vesémbe látna és szándékosan tenné, hadd csodáljam, ahogy mozdulnak az ajkai. Persze, a szándékosságot elképzelhetőnek tartom, lévén nem nagyon lepleztem, hogy mely részéért vagyok jelenleg oda és vissza... De hé, legalább nem kell figyelmeztessen, hogy "a szemeim idefent vannak". Elvégre nem a mellkasa tájékával beszélgetek, ellenben nagyon sok férfitársammal, akik hajlamosak ennél a pontnál -vagyis a két dudornál- leakadni.
- Szóval üzlet. Egyelőre arról nem esett szó, csak adósságbehajtásról. - csipkelődöm, megengedem magamnak megint, elvégre továbbra sem tűnik szívbajosnak, sértődékeny picsának.
- Fizetés vagy adósság rendezés... Az is egyre megy. A végén így vagy úgy, de fizet az ember, még ha eleinte keresné is a kibúvókat, nemde? - én meg persze nem keresek kibúvókat most már, hogy értem is, mire gondol. Ha nem lenne olyan valamim, amire úgy gondolom, hogy vevő lehet, és amivel egyben biztosíthatom is az itteni jövőmet arra az esetre, ha átvágnak esetleg, mint a bizonyost a palánkon -mert valljuk be, az egy orvosnál még akkor is könnyen megeshet, ha csak elkapja a kézremegés műtét közben-, akkor persze nem lennék ilyen fogékony a burkolt ajánlatára.
- A fenyegetésre nincs szükség, kedves... - fejem kissé oldalra döntve várom a nevét, miközben fel is állok, jelezve a tiszteletet felé. Afelé, akit nő létére kivételesen többnek is tartok, mint egyenrangúnak, s kezet nyújtok felé, a bemutatkozáshoz.
- Bocsássa meg, ha neveletlen a kérés, vagy nem fogalmaztam elég finoman vele. De nem hiszem, hogy anélkül ne juthatnánk egyezségre, elvégre eddig sem adtam jelét az ellenkezőnek. - elmosolyodom magam is, jelezve, hogy bizony ha már így belemélyedtünk a témába, nem fogok visszakozót fújni egyhamar. Meg persze vagyok is annyira öntudatos, hogy élhessek egy ilyen kéréssel még akkor is, ha cserébe ismét kapok pár őrt a nyakamba lihegni, akik az első rossz szónál nekem is ugranak.
- Chris Acker. - bököm ki végül a nevem is, a valódit. Ugyan sokat bukhatnék, de már erősen rákészültem erre is, legalábbis lelkiekben. Más vesztenivalóm pedig a rangomon, a nyugalmamon és a cuccaimon kívül -ami javarészt a drogkészlet és a viszonylag korszerű felszerelésem-, nem nagyon akad.
Akár fogadja a kézfogást és megtisztel annyival, hogy én is megtudhatom az ő nevét cserébe; akár nem, visszaülök helyemre a bemutatkozás után. Aztán egy korty ital kell már csak, újabb füstrudat gyújtok én is, követve a példáját és folytatom.
- Azt ugyan nem tudom, hogy egy sebészorvosból mi haszna lehetne egy bárnak, de arra lennének ötleteim, hogy egy gyógyszerész miben lehetne a segítségére. - újabb félmosoly.
Most terítsem ki az összes lapom egyből? Hát nosza. Miért is ne? Persze, megnézném, hogy esdekelve akarja megtudni a lényeget, de amit eddig láttam belőle, az alapján pont nem az a jellem. Inkább fenyegetne meg megint, vagy forgattatná ki az összes létező zsebemet, miután a bokámnál fogva fellógattat valamelyik gerendára.
Elő is veszem azt a két szálat, ami most nálam van. Megfordítva hevernek a dobozban, a szűrővel lefelé, direkt azért, nehogy véletlenül is összetévesszem őket a normális fogyasztásra való cigarettával. Elé kerülnek a pénzkupac mellé.
- Minőségi dohányból, kicsit megspékelve. Egy olyan vegyülettel van átitatva, ami jóval hamarabb okoz mámort, mint bármelyik szesz és jóval különbet is. A hatóideje körülbelül két perc, tehát a cigi felénél már érezhető is. A hatása pedig felfokozott hangulat, nevezhetnénk akár örömszérumnak is. Boldogság-, és lebegésérzet, az emberben árad a szeretet és a nyugalom. Van egy erősebb változata is, az folyadékformában elérhető. A hatása ugyanez, csak gondolatban dobja még rá azt is, hogy ajzószer. És ez csak kettő a sokból. Ilyesmire gondolt? - kérdezem, mikor végére érek a kis monológnak, majd kinyújtva a nyakam, az elé adott füstrudakra nézek.
- Vegye úgy, hogy termékminták. Akár már most is kipróbálhatja, mondjuk valamelyik őrön, akit ki tud vonni körülbelül két órára a forgalomból, nagyjából addig tartana a hatása. Úgy gondolom, rájuk férhet egy kis lazítás. Vagy... végtére is, maga tudja. - kiszáradt a szám kissé a nagy pofázásban, így iszom ismét. Kiürül ezzel a poharam, így kérdőn rá nézve az üvegre bökök, hogy szabad-e, ha igenlő a válasz, utántöltök, természetesen előbb neki, csak utána magamnak.
- Ja, igen. Csak jelzésként: ne higgye, hogy a személyes szükségletek fölött csak úgy átsiklom. - elmosolyodom megint, de csak úgy inkább magamnak. Tipikusan nem az az ember vagyok, aki ellen akarna állni, ha egy ilyen tünemény az ágyába akar rángatni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Szomb. Szept. 09, 2017 6:07 pm

from the Queen

Halkan felnevetek. Valóban, eddig csupán azt emlegettem neki, hogy annak keressük a mikéntjét, hogyan is tudná a felém fennálló tartozását lerendezni. Ez bizony egyébként teljesen attól függ, hogy ki ő és mi ő. Ha nem valami unalmas szarban utazik, mondjuk aranyozott wc papírokban, akkor talán több hasznot is remélhetek belőle egy egyszeri alkalomnál és onnantól már valóban üzlet lesz, miután persze kiejtettem ajkaimon, hogy letudta, nem tartozik nekem többé. Valójában az ő példáján haladva mennyire is egyszerű lenne mindez ugye? Jön ha hívom, kefélünk ha azt mondom, kielégít ha azt mondom. Egyszerűen lezongorázható képlet, de túl kiszámítható. Én irányítanám, hiszen minden akkor történne és ott, ahol és amikor én akarom. Ehhez mondjuk hozzá is vagyok szokva és ugyan néha hiba csúszik a gépezet működésébe, attól még nagyon is így van. A zavaró dolgokat általában kiiktatom, sokkalta egyszerűbb, mint hosszas megoldásokon agyalni. Újból teljességgel rá fordítom a figyelmem és noha a fixírozó tekintete izgalmasan hat, az ajánlatát nem veszem természetesen komolyan. Hisz nem én károsítottam őt, hanem fordítva történt.
- Amiben két fél részt vesz és alkudnak valamiről, az már üzletnek tekinthető..vagy nem így gondolja? - billentem oldalra a fejem mintha vizsgálgatnám. - Egyetértek. De az emberek ösztönösen kibúvót keresnek, noha maga üdítő az azonnali fizetési hajlandóságával, ezt be kell valljam. - ismerem el, hiszen így van. Rögtön fizetett volna és azt sem tudta pontosan miért. Ahogy gyanítom azt sem sejti, hogy egyébként én miféle valutával szeretek üzletelni. Mindent a maga idejében ahogy mondani szokás. A fenyegetést is inkább kilátásba helyezem, mintsem ténylegesen megteszem, rosszul indulnánk, főleg mert az üres fenyegetések nem az én asztalom. Én valósággá szeretem tenni őket, de Szépszemű ha hasznos, nem feltétlen fog arra a sorsra jutni, hogy kiláncoljam valahová, míg eljátszadozom vele. És ezt most nem szex szerepben gondolom, az megint más.
- Shantelle.. - mutatkozom be neki - Regine. - ha már ő is ilyen kis kíváncsi.
Ragadozó tekintettel követem mozgását, izmai mozgásának gondolatát, míg feláll és átszeli a kettőnk közötti távolságot. Megtehetném, hogy nem fogadom el a felém nyújtott kezét, de hát ha már ilyen szépen adunk a formaságokra, akkor én sem lehetek neveletlen ugye? Kinyújtom a karom, tenyerem az övébe csúsztatom. Nem kezdek kinek a nagyobb meccsekbe, ő a férfi, a kézfogásos dominanciát meghagyom inkább egészében az ő nemüknek. Chris Acker. A kézfogás alatt legalább megnézem magamnak közelebbről is, meglepően meleg és jóleső az érintése és a keze..ó az érintésből rögtön kitalálható, honnan érkezett. A bőre nem durva, nincs szétrepedezve. Finom. Chris fagyi. Vajon minden része ilyen? A gondolattól is fogaim közé szívom alsó ajkam.
- Christopher vagy Christian? - kérdezem mikor elindul vissza a helyére és a roppant szűzies testi kontaktunk is megszakad ezzel, mániáim egyébként a teljes nevek. Szexisen mutatnak ha a személy tudja őket viselni? Gyanítom az ő nevét sem becézve nyögték a lányaim, hanem hosszan és elnyújtva. Mert bizonyosan tették. Más még az esszenciája is mint egy itteni férfinak, ezt még én is érzem.
- Jó sebész mindig kell, biztosan varázslatos dolgokra képes a kezeivel - dőlök ismét előre - de, valóban ebben az iparban inkább a másik jártassága tudna dominálni. - húzom mosolyra ajkaimat, ki hitte volna, hogy ilyen halacska pattan ebbe a hálóba! Ráadásul egy gyógyszerész az elitből, nem csak valami néhai hallgató, akit ezért vagy azért kiutáltak a soraik közül. Ó, ha tudnád Szépszemű, hogy valaha én is oda tartoztam! És engem is félredobtak mint egy darab szart, csak mert nem tetszettek nekik a párválasztással kapcsolatos döntéseim. Hiába, az a közeg nem a szabad döntések világa. Nem véletlen hát, hogy te is ide jársz ugye? Itt szabad lehetsz, más lehetsz és megkaphatod amit kívánsz. Érdeklődve figyelem mit csinál, a két cigire nézek, majd újra rá némi magyarázat reményében, amit meg is kapok. Elismerőn ciccentek. Tehát nem csak úgy nevezte magát gyógyszerésznek. Képes rá, hogy alkosson. Ilyeneket alkosson. Chris Acker, ezt a nevet nem kellene egyhamar elfelejtenem.
- Saját fejlesztés gondolom. - csillan tekintetemben az elismerés, a tehetségeket mindig is kedveltem, legyen szó akármiről. Elnyúlok az egyikért és végighúzom az orrom alatt. Lágy, édeskés illata van, majdhogynem csábító is. Ujjaim között forgatva fordítom felé újból a figyelmem. - Voltaképpen egészen meglepett. Erre nem számítottam. Remélem nem volt olyan kis merész, hogy ezt e falak között adta gyanútlanoknak..
Elgondolkodom az ajánlaton. Persze, semmilyen általam nem látott szert nem engednék ide, ez evidens. Két óra hatóidő és két perc alatt már érezzük is. Nos, ezért meglehetősen sokan és sokat megadnának annyi biztos. Ajzószer ha folyadék és boldogság hívó ha már beleivódott valamibe. Nem rossz, annyi bizonyos.
- Sok ilyesmivel kísérletezik Chris Acker? - vizsgálgatom a cigit még mindig az ujjaim között - Mert ha igen, akkor talán nem egy-két alkalommal fogunk mi ketten találkozni. - intek az egyik őrnek, hogy jöjjön ide és felé nyújtom a cigit is, ő pedig mintha csak nyalókát adnék, gépies mozdulatokkal rágyújt és visszaballag a helyére. Eszerint van kit szemmel tartanom. És úgy legyen, hogy ne hazudjon nekem. Bár szerintem arra nem vetemedne. A kék szemek őszinték, hamar észrevehető bennük a változás. Bólintok, töltsön csak. Erre a vendégem. Most komolyabb és érdekesebb dolgot lesz szerencsém látni, mint egy lassanként kiürülő üveg. Akkor is, ha egyébként finom a benne lévő ital. Halkan nevetve pillantok rá. Milyen kis pimasz. Kortyolok a poharamból, lassú mosollyal ajándékozva meg.
- Miért? Netán szívesen részt venne egy jó kefélésben? - pillantok rá érdeklődve, de ajkaimon még mindig mosoly játszik. Ilyen ez, általában nyílt a kérdésem, csak a kivitelezés más tészta. Mondjuk úgy, hogy tisztában vagyok vele általában, hogy melyik férfi éppen mit lát bennem, vagy mit akar tőlem, na de a szemkápráztató Mr. Ackernek még van minden előtt mire igent mondani, van miről meg is egyeznünk. Aztán meg..majd kiderül. Nálam ez is pillanatnyi felindulásból születik meg.
- Van még valami szépsége amit megmutatna? - kérdezem teljesen ártatlanul, ami nyilván persze félreérthető is, de hát kit érdekel?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Acker

Orvos
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Sep. 02.

Orvos

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Vas. Szept. 10, 2017 10:25 am

Chris&the Queen


Válaszol és kérdez, mosolyog még mindig. Ha az eddigi jelzései alapján nem lenne egyértelmű, hogy elsősorban nem elcsábítani akar, akkor nagyon könnyen ezt is hihetném. Egyre okosabbnak tartom és ezzel együtt egyre vonzóbbnak is. El tudnék viselni vele egy pár nap ajtócsapkodást.
- Christian. - válaszolom kurtán az erre irányuló kérdésre, elvégre azt el kell ismerjem, hogy valóban nem egyértelmű a rövidítés. Hazudni meg minek erről, egyáltalán nem úgy állok, hogy megérje. Amúgy is igen piti dolog lenne, Ackerből sincs annyi, hogy ne találna meg köztük a lehető legkisebb erőfeszítéssel.
- És igen, saját fejlesztés. Van még ott, ahonnét ez jött, meg igazából, lesz is még, úgy gondolom. - újabbat kortyolok, ismét félmosolyra húzódik az ajkam, ahogy eszembe jut a lehető legkorrektebb válasz a további nagyjából összes kérdésre is, nem csak erre. Ez is félreérthető ugyan, legalább annyira, mint az ő némelyik válasza vagy kérdése, de egyre kevésbé érzem úgy, hogy emiatt zavartatva kellene magam éreznem.
- Kísérletező alkat vagyok, kedves Shantelle. Nem zárkózom el az újdonságoktól. Azok adják az élet sóját, meg az izgalmakat, nemde? - elnézem, ahogy az őr tényleg megkapja az egyik szál cigarettát. Tüzet még nyújtanék is hozzá, de úgy látom, nem lesz rá szükség, így a sajátomnak pörkölök oda megint, és csak nézem, milyen engedelmesen cselekszik az az őr.
- Akik eddig tőlem kapták, azok tudnak róla, hogy mit kaptak. De nem Ön az első, aki igényt tart rá. Akár már találkozhatott is volna vele, ha jó helyen keresi. - és végülis én meg még nem is hazudok. Olyan nagyot. Aki kapja, kifejezetten tőlem, az én kezemből veszi át, az tényleg tudja, hogy mivel áll szemben. Akinek csak ott hagyom, vagy elszórom, az nyilván nem. De az meg ennyi erővel nem is kell tudja, ha óvatlanságból bármiféle mérgezőt is magához venne ennyi erővel, nagyjából bárhonnan, bárkitől.
- A találkákat, ha már így kérdezi, nincs ellenemre rendszeressé tenni szintén, ha úgy gondolja. - kortyolok az italomból, mélyet szívok a cigarettából.
- Akármiért is gondolja úgy. - önelégültté válik a mosoly, aztán pillantásom átvezetem az őrre.
- Kezdődik. Most még csak vigyorog, de ha szépen hátradől és végigszívja, akkor nemsokára még ugrálni is fog. Elég lesz neki ez a kevés is, ami bejut idáig a zenéből. - forgatok kicsit a poháron, mint mikor fel akarja kavarni az ember azt a részt, ami esetleg alul leülepedhetett, majd megint kortyolok. Hátradőlök én is, olyan kíváncsian figyelve az őröcskét, mint ha nem láttam volna már számtalanszor, milyen hatása van a még el nem keresztelt cuccnak.
- Nos, szóljon, ha rátérhetünk a további, piszkos kis részletekre. - ismét ez a fránya kétértelműség. Úgy tűnik, ettől nem tudunk, vagy nem akarunk nagyon elszakadni. Nekem ellenemre aztán legkevésbé sincsen.
- Még például elkeresztelve sincs a cókmók. Ha erre van ötlete, azt is megoszthatja bátran...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shantelle Regine

Királynő
avatar
Foglalkozása: : I'm the Queen..so
Tartózkodási helye: : Az éjszakában
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Aug. 25.

Királynő

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Hétf. Szept. 11, 2017 8:43 pm

from the Queen

Elraktározom a nevét. Christian. Ennek tudatában mérem végig ismét. Illik hozzá. Hangzatos, dicséret a szülei valamelyikének. Gyanítom az apjának, már ha elsőszülött vagy egyedüli gyerek. Nem mintha különösebben bele szeretnék búvárkodni családjának névadási szokásaiba, nem éppen ez a lényeg jelenleg. Az azonban sokkalta inkább kedvemre van, hogy saját fejlesztés. A saját érdekében sem kellene, hogy hazudjon, mert a kezeibe helyezem bizonyos részeit. Valahogy azonban kétlem a hazugságot, de még ha van is benne..ha összeütünk valami stabil alkut vagy üzletet inkább, hisz ők jobban kedvelik rá ezt a szót, nekem pedig teljesen mindegy mire kereszteljük a gyereket, akkor előbb-utóbb úgyis belebukna egy ilyen hazugságba. Mégsem hiszem, hogy hazudik. Ahhoz túl őszintének hat hangja, túl őszintén csillannak szemei. Christian Acker. Hangzatosabb mint a Szépszemű annyi bizonyos.
- Úgy gondolja? - vonom fel egyik szemöldököm - Nekem a feltételes mód kevés. Olyan ez Mr. Acker mint amikor akarunk valamit. A kérdés mindig igenre vagy nemre irányul. Tehát lesz vagy nem lesz? - dőlök előrébb - Akarja vagy nem akarja? - kérdezem egyszerűen.
Ha akarja, az feltételez részéről némi munkát, amit egyébként honorálnék is egy idő után. Mérjük szépen árban, mint ahogy mindent. Meglehet, hogy ahogyan én nem pénzt kérek jelenleg, úgy ő sem azt fog, hanem ingyen majd a lányokat. Namármost ez nekem feltehetőleg meg fogja érni, már ha tényleg olyan jót hozott létre, mint amilyen biztos benne. Kíváncsi lennék, vajon vannak-e tesztalanyai, vagy saját magán próbál ki mindent? Válaszát hallva elmosolyodom. Okos felelet, legalább annyira kétértelmű, mint az én feleleteim. És lássam csak bele amit szeretnék, még mindig tudja mondani, hogy ó, hát nem is úgy értette. Cseles Szépszemű.
- Megvan a maguk pikantériája. Kipróbálni valami újat, kitapasztalni mik rejlenek benne, mindig izgalmasak. - nyugtázom szavait efféle egyetértés formájában. Ha tudná én mikkel szoktam elütni az időm, vagy kísérletezgetni, lehet nem bombázna a mosolyával ilyen készségesen. De jövendőbeli üzlettársat nem ijesztek el, ez házi szabály. Akkor vagyok velük rossz kislány, ha kifejezetten tudom, hogy áhítoznak utána. Vajon ő áhítozik? Netán fog? Elsőre meglehetősen nehéz megállapítani ilyesmit, de ha már ilyen kísérletezőnek tartja magát..
- Nem élek ilyesmivel Mr. Acker. Mondjuk úgy, hogy bizonyos keretek között ajánlatosabb ha kontroll alatt maradok. Nehogy véletlen.. - nézek szemeibe - túlzásba essek. Maga netán használó is, vagy csak kis mellékest csinál vele? - kérdezem kíváncsian, végtére is jó lenne tudni, hogy a házaló alkimista megeszi-e a saját főztjét vagy sem.
- Természetesen azért, hogy meglássam mi lesz kettőnk találkozásából. - tárom szét kezeimet, teljesen ártatlan arccal - Általában nem titkolom ha akarok valamit. Most akarok valamit, csak még nem tudom képes-e maradéktalanul megadni nekem. - mondom immár komolyabb hangsúllyal.
Az őrömre fordítom a figyelmem. A cigaretta édeskés füstje hozzám is elér és noha lenne kedvem beleszívni egyet-kettőt, hogy vajon tényleg olyan édes-e mint amilyen az illata, de nem ejtettek a fejemre. Ha túlságosan átmegyek itt alvómaci keresőbe, hogyan magyarázom meg Are-nak a dolgot? Tudja, hogy nem a formám az ilyesmi. Azon is csodálkozom, hogy nem jelezte a jelenlétét most, pedig valahol biztosan a közelben van. Ennek a beszélgetésnek meg határozottan nem örülne. De hát, manapság az élet nem kívánságműsorként működik. Szabadon léphetek a játékmezőn, én vagyok a királynő, nemde? Kötetlen mozgásom van. És most élek is ezzel a kötetlen mozgással, személyében. Az őröm arcán elterülő különös mosolyra szegezem a tekintetemet. Ez így szép, mondhatni. Na de, még mindig túlságosan fekete vagy fehér a dolog.
- Vagyis ebben semmi veszélytelen, semmi ruhanélküliség iránti vágy nincsen ha jól értem, igaz? Csak kedvesség és partihangulat fokozó. - fordítom le korábbi szavait a saját nyelvezetemre, rögtön a fogyasztásokban gondolkodom, hogy vajon a nagy szeretem a világot életérzés mennyire segíti bele őket az alkohol fogyasztásába, ami ugyebár az egyik fő bevételi forrásunk klubként. Felállok és megkerülöm az asztalt, hogy ráülhessek mondhatni közvetlen vele szemben. Kezembe fogom a cigisdobozt és keresek még egy ilyen szálat. Megforgatom az ujjaim között és a fülem mögé rakom. Garanciális darab, jó lesz későbbre.
- Térjünk. - mosolyodom el - Tartozik nekem. Hónapok óta dugja a lányaimat engedély nélkül. Lássa be, egy adag varázsciginél többet kell produkálnia ha ezt hamar ki akarja egyenlíteni. Bár jobb szeretem ha nem vagyunk túl mindenen gyorsan. - nézek szemeibe - Ha pedig hoz nekem még ilyen érdekességeket és leróttnak tekintem a tartozását, beszélhetünk arról, hogy hogyan kéri az árat. És persze mekkorát. És meglátjuk elfogadható-e számomra is. - teszek egy roppant készséges ajánlatot, ami egyelőre semleges mint a ph 5.5. Legalábbis papíron az. Árnyaljuk inkább a szürkét. Azt jobb szeretem - Nos Mr. Acker? Mit szól hozzá? Kedvét lelné ebben? - kérdezem incselkedő hangon.
Halkan felnevetek, ah egy gyerek aki még nincs megkeresztelve, s váljak én a keresztanyjává. Megtisztelő, mondhatni. De drogot rövidre és tömörre kell nevezni, hogy könnyedén körbefusson mindenfelé, maradjon semleges de hordozzon jelentést is. Ismét az őrre nézek, aki szerintem már teljesen más dimenzióban van mint mi. Hmmm.
- Smile. - nézek vissza Chrisre - Elég semleges, elég jelentéshordozó, eléggé találó is. De maga az apja, én csak a keresztanya szerepet kaptam meg. Jószerivel a védőnevet adom neki. - rakom ismét keresztbe a lábaimat és hátranyúlva az asztalon a poharamért nyúlok, hogy igyak.
- Megkerülte az egyik kérdésemet egyébként. - nevetem el magam, szándékosan akarom hallani a válaszát, magam sem tudom igazából miért - Csak ez van most magánál? Vagy egyéb meglepetést is rejteget a ruháiban? - biccentem oldalra a fejem, mintha komolyan vizslatnám. Talán teszem is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Acker

Orvos
avatar
Hozzászólások száma : 15
Érkezett: : 2017. Sep. 02.

Orvos

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm

Chris&the Queen


Ahogy egyre többet kérdez és kérdez, az az érzésem támad, hogy ez a nő kielégíthetetlen. Legalábbis a tudásvágya mindenképpen, de el tudom képzelni róla, hogy nem csak ezen a téren telhetetlen. És istenemre mondom, egyre kíváncsibbá válok erre.
- Lesz, persze. - kezdem el összefoglalni, amit több részletben kérdezett. Látszik, hogy nagyon érdekli a téma. Nyilván persze, ahhoz nem kifejezetten fűlik a fogam, hogy ingyen szolgáltassak neki, ki tudja, mekkora mennyiséget. Talán akár még végtelenül is... Azt mondjuk nem is fogom megtenni. Annyit nem érnek azért a lánykák itt, hogy több ezres bevételtől essek el.
- Kap egy jó adaggal ebből, ha elnyeri a tetszését, meg valamennyit a többiből is. Azokból nincs nálam minta, de hozhatok majd. Az is csak sima, egyébként. - bökök arra a szálra, amit kihúz a dobozomból.
- Ennek a cuccnak nincs olyasmi hatása, amire gondol. Az a másik lenne, a folyadék állagú. Ettől csak szomjas lesz, de akad azért itt mivel torkot öblíteni. Nem hiszem, hogy ez problémát jelenthetne. - felvonom az egyik szemöldököm, majd azért az orrára kötöm, hogy mi az, ami még szóba jöhetne.
- Van kristályom, az két napig pörget, és olyan érzés, mintha mindenre képes lenne az ember... de annak vannak csúnya mellékhatásai még, amiket nem sikerült lefaragni. Hó, ami hasonló a kristályhoz, csak gyengébb. Tabletta formában van olyan is, ami erős hallucinogén, meg olyan is, ami elcsendesít és kreatívvá tesz, gondolkodóvá. Eddig ennyi, de dolgozom még kettőn. És igen... Miután sikerül megtudnom, hogy a szer nem öl, és nincsenek olyan mellékhatásai, amit nem akarok magamnak, teszek velük próbát. Csak nem árt tudnom azért, hogy mit is sózok másra. Másrészt, hogy máshogy tudnám így körülírni is? - válaszolok meg egyben ismét több kérdést. Közben meg persze jócskán végigmérem, ha már ilyen közel libbenti azt a pihe kis testét. Nyilván, ha ez zavarná, akkor megmarad ott, a helyén, elvégre eddig is megbámultam már párszor, nagyjából bokától a feje búbjáig végigmérve.
- De mielőtt rábólintanék, kitérhetnénk arra, hogy mi lenne az a mennyiség, amivel megtérülne az eddigi... - okozott kár? Azt elismerem, hogy nyilván akkora ember itt, akinek mindenhez van köze, még ahhoz is, hogy hány szál cigi füstje lebeghet a szórakozóhely területén. De azért nem érzem kárnak, amit okoztam, még így sem.
- ...Vesztesége? Számolhatunk a baráti kedvezménnyel csökkentett piaci árral mondjuk? - mert azért nyilván, erre ki kell térni, mielőtt durván csőbe lennék húzva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's make a deal   

Vissza az elejére Go down
 
Let's make a deal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Hive City :: Belső területek :: Vigalmi-negyed
VI. Kerület
 :: "Templom"
-
Ugrás: