.
 
Home  Calendar  Keresés  Taglista  Csoportok  Regisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenetek

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szer. Szept. 13, 2017 6:30 pm-kor volt itt.
Latest topics
» I. osztás
Pént. Szept. 15, 2017 3:00 pm by Iris Lily

» Hey Doc! The past is just the past!
Szer. Szept. 13, 2017 8:28 pm by Talia L. Sarid

» It's time for a...
Szer. Szept. 13, 2017 7:59 pm by Christian Acker

» the Beauty and the Beast - and you, Mr.
Szer. Szept. 13, 2017 4:26 pm by Talia L. Sarid

» Let's make a deal
Hétf. Szept. 11, 2017 9:14 pm by Christian Acker

» Explain, explain!
Vas. Szept. 10, 2017 7:12 am by Rhodan Bear

» The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am by Vendég

» I want it now!
Szomb. Szept. 09, 2017 9:12 am by Areus Jahn

» Az első nap a világvégéig (Szabad játék) 18+
Csüt. Szept. 07, 2017 2:41 pm by Lukas Schmidt


Share | 
 

 The beginning of a beautiful friendship? (18+)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 3:24 pm

from Halle to Lukas


//folytatás innen//

Láttam, ahogy kijön. Bent még eldördült egy jópár lövés, szám szerint és érzésre is nagyjából egy tárnyi, de azért tartottam a biztos távolságot. Van úgyis, aki helyettem hulljon el, Hersirként nem tehetem meg, és ugyanígy Hersirként most nekem felel a szaros kis seggével az összes többi is, aki amúgy a bátyámnak pattogna. Ahogy eltűnt a sarok mögött, derekamra hátulról tűzött rádióm -ami egyébként egy walkie-talkie-, segítségével riasztottam is őket. Ugyan nem nagy a hatótávolsága, de egy-kettő mindig kell a környékemen legyen, már csak azért is, hogy bármikor kihúzhasson a szarból és hogy működjön a riadólánc - ahogy most is kiválóan szuperált.
Csak össze kellett kaparni, szerezni egy saját riksát, és hazahozni. Ezt már megoldották a többiek, ahogy anyám összefércelte és benyugtatózta, hogy két napig tutira veszteg maradjon. Közben persze kaptam tőle a fejmosást, hogy kurvára sokba került már most a kis játékom és szórakozásom, de elég volt neki foghegyről odavetni, hogy jóval jövedelmezőbb lesz megtartani ezt a kis genyót, mint gondolná.
Előkeríttettem még a fegyverét is -ha valakinek azt mondod, hogy nem éri meg a reggelt, ha anélkül állít be, az bizony nem fog anélkül beállítani, még ha fülig mocskosan is ér vissza-, meg a ringyót is sikerült hazahozatni a lányaimmal. Kettővel leszünk többen, mert én azt akarom. A maradékból pedig, amit az épületben és környékén alkotott, jó pénz lesz a hármasban. Még majdnem köszönettel is tartozom neki. De azért persze nem.
Székhez kötözve ébredhet, semleges, fehérre meszelt szobában. Nem bíztam ezt sem a véletlenre, nem csak a kezei vannak kétoldalt a széklábakhoz kötve csuklónál, de a lábai is bokánál az első széklábakhoz. Minden lábacskára jut egy végtag, mintha épp erre találták volna ki a széket.
A ruházata a miénkből való, tiszta póló és nadrág. De még az infúziós oldat is az enyém, ami a karjába van szúrva, és ami ott függeszkedik egy fémrudakból összetákolt állványon mögötte.
- Hogy vagyunk, hogy vagyunk? - kérdezem, amint észreveszem, hogy ébredezik, az ellenállhatatlan mosolyommal az arcomon persze. Hogy máshogy?
Jó kétlépésnyi távolságban ülök tőle, fordítva azon a széken, felé és a lábaim között a támlával. Ezen támaszkodom. Várom már egy ideje, hogy ébredjen, így jóval kényelmesebb volt. Mögöttem a fal, a kurvanagy fehér semmi, kezemben meg a pisztolyom persze, arra az esetre, ha még így is valami rafináltságon járna az esze. Ugyan nem szeretném bemázolni az agyával a falakat, s főleg azért nem, mert kibaszott sokba fáj tényleg az ittléte, de ha kell, akkor szívfájdalom nélkül meg fogom tenni. A tanulópénz jelentősége is fontos egy ember életében.
Ha nem akar magához térni, vagy válaszolni, azért egy jókora adagot az arcába locsolok az egyik flakon vízből, amit magamnak készítettem ide. Meg persze neki is, ha jófiú lesz. Plusz egy kreditnyi veszteség már baszottul nem oszt és nem is szoroz abban a maréknyi pénzmennyiségben, amit eddig elcsesztünk rá, és ami éppcsak megtérült abból, ami mindent nála találtunk és nem fogunk visszaadni, meg a húsokból, amit gyártott nekünk.
- Nem lesz a régi, de a célnak meg fog felelni. De térjünk is a tárgyra. Ki lennél te, honnan jössz, és miért érzed úgy, hogy gátlástalanul irtod az embereim? Abból, ami minden nálad volt, tudom, hogy kurvára nem közénk való vagy. Halljam hát. - míg várom a választ, iszom is. Hátha legalább az szóra bírja, hogy ki van száradva a szája és nagyjából csak a szoba porát tudja nyelni.
A hozzászólást Halle Haraldsdottir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 07, 2017 4:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 3:45 pm

Iszonyatos fejfájásra ébredek, ki tudja mikor de leginkább az aggaszt, hogy hol. Hol is? A falak nem túl bőbeszédűek. Sehol egy bandajel, semmi ami a szemnek tájékozódást adhatna. Velem szemben meg egy több horgot is túlélt vörös ül. Nő, mosolyog és fegyvere van. Innen nézve, hogy a karom még mindig nem működik, de legalább fáj mint a rettenet nem túl rózsásak a kilátásaim. Ez egy kurva rendőr lenne? El is kezd kikérdezni, vallatni. Honnan jöttem? Ugyan-ugyan... meg, hogy miért? Próbálok oldalra köpni, hogy nagyon magabiztosnak tűnjek, de nincs egy félpofányi nyálam se. Poron kívül nem is érzek mást a számban. Kussban maradok, és idiótán vicsorgom rá. Figyelem az arát, ami még mindig a rezzenéstelen mosolyt tükrözi. Ki a fasz lőtt rám? Hol vagyok? Miért élek még?
- Kérem az ügyvédemet! - vigyorgok vissza rá minden fogamat kimutatva, majd hátrébbdőlök a székben úgy téve, mintha kényelmes lenne. Muszáj megtudnom mik a bizonyítékok ellenem, megtaláltak-e mindent amit hátrahagytam és utána szólni Apámnak, hogy küldjön ki takarítókat, eltüntetni mindent amit még el lehet. Bár eléggé jóban van a városvezetéssel, az is lehet hogy megúszom csont nélkül. Egy szót sem szed ki belőlem ez a nő...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 4:45 pm

from Halle to Lukas


Még szélesebben vigyorodom el. Nem tagadhatnám le, hogy tetszik az ellenállás és hogy nem kezd rögtön csicseregni. Sőt, még azt hiszi, alkupozícióban is van.
- Hát nem édes? Kéri. - affektáló hangon jelzem, hogy mennyire lesajnálom még az ötletet is. De nem érem be ennyivel, felállok a székről és közelebb lépek. Hajáért kapok, hogy belekapaszkodhassak, már csak azért is, mert annál fogva megfékezhetném, ha valami butaságot akarna tenni. Közel azért nem hajolok, pedig szívesen sziszegném a pofájába, ami a véleményem róla meg a kéréseiről.
- Anyádat is kéred? Az asszonyt, a kölyköt, a tesókáidat, vagy a kispárnádat? - mivel a pisztoly még a kezemben, és egyelőre örülök annak, hogy ébren van végre, könyökkel kap egyet oldalirányból az arcára.
- Nesze, az ügyvéded meg a pajtásai. - eleresztem és ott hagyom, a székemig távozva, de még nem ülök le. Nem fogok percenként felpattogni, míg megdolgozom. Aminek örülök egyébként, van pár napnyi frusztrációm, amit nem ártana kiadni magamból.
- Nos, akkor tisztázzuk, ha eddig nem lett volna világos. Nem vagy abban a helyzetben, hogy kérj. Nekem rohadt mindegy, hogy mikor leszel sülthús, és kinek az asztalán. Aki megzabál, azt meg kurvára nem fogja érdekelni szintén, hogy ki voltál és miért kerültél oda. Egyelőre két jogod van. Válaszolni nekem, és amíg jó fiú vagy, én meg türelmes, addig arról dönteni, hogy életben maradsz-e és hány fogad marad a szádban, hány körmöd az ujjacskáidon... - rágyújtok, a füstöt még akkor is felé fújnám, ha nem arra gomolyogna egyébként magától is.
- Kezdjük elölről. Ki lennél te, honnan jössz, és miért érzed úgy, hogy csak úgy lövöldözhetsz bele a vakvilágba? Miért tör egyáltalán ide a rákfene a kibaszott körzetedből, pénzeském?


Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 4:58 pm

Persze az ellenállás csak további agressziót sül mindig, ahogyan most is történik. De pár horzsolásra, urambocsá bordatörésre még kitart az egészségem. Máris többet tudok róla mint ő rólam. Húsról beszél, meg szimpla agresszív gyilkolásról, és nem bűnökről. Megkapom az "ügyvédet" is, amivel valljuk be azért én is kiadtam magam, de úgy tűnik nem fél az Elitektől. Ő viszont biztosan nem az. nyelvhasználata, mozgása, stílusa inkább hajaz valami zsoldoséra. Az arcom forró és zsibbadó érzés járja át, ami különös mód kellemesen hat. Fejemmel folyamatosan követem az arcát, egyenesen a szemébe nézek, és kitartóan vigyorgom.
- Rosszul kezdjük az ismerkedést ribanc! - sziszegem neki továbbra is vigyorogva, habár a vállam egyre jobban hasogat.
- Null-null az állás. Te sem jársz előrébb, mint én és én sem tudok szart sem rólad. Mivel én egyértelműen nem akartam idejönni, te azonban idehoztál, úgy tartja az illem, hogy bemutatkozz, és a putridat is ismertesd szerény személyemmel.
Azonkívül, hogy értékes túsz "lehetek" semmije nincs, én pedig nem adom meg neki az örömöt, hogy magamtól daloljam el ki és mi vagyok. Annak amúgy is mindegy már, ha a helyszínt átszaglászták a kékek. Nincs többé Lukas, nincsen Julia, Margaret, de még a saját pénzeszsák apám sem. Innentől kezdve oly mindegy mi történik velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 5:13 pm

from Halle to Lukas


Arra, hogy leribancoz, csak szisszenek és oldalra biccentem a fejem. Nem hat meg, sok mindennek neveztek már. Úgy lepereg, akár a vakolat nagyon sok szoba faláról.
- Látom, még mindig nem érted. - elhúzom a szám, ismét egy adag füstöt fújok felé.
- De tudjuk be az elit vér elnyalatott bunkóságának, meg annak, hogy másod most úgysincs, mint a sértegetés vagy okoskodás. - megrántom a vállam.
- Nincs olyan, hogy null-null. Válaszolsz szépen, cserébe nem töröllek még egyszer pofán. Még talán vizet is kaphatsz, meg kaját. Fájdalomcsillapítót ahelyett, hogy kihúzgáljam a varrataid és sót dörgöljek a sebbe. Nincs sok választási lehetőséged, ismerd be. - úgy beszélek hozzá, mint egy gyerekhez, akinek hetedszerre is el kell mondani, hogy melyik ujját hova tegye a nyüves markolaton.
- Jól látod, ide hoztalak. Kivakartalak a szarból, elláttalak. Az életed nekem köszönheted. És ugyanígy a további életed is rajtam múlik, nem máson. Kettő-null ide, mert kibaszottul tartozol; és még nagyonsok-null ide a továbbiakért, amire sort keríthetnénk, ha nem makacskodsz. Csak megér az életed pár válaszkát. Meg az az elbűvölően bájos mosolyod is. - felé pöffentek egy újabb füstgomolyagot, majd iszom, és megemelem felé a palackot.
- Egy válasz, egy korty víz. Vagy még egy adag pofátlanság és még egy ütés, pár fog mínusszal előbb-utóbb. Még mindig van választásod, de jelzem, kezdek türelmetlen lenni és ha elveszítem a türelmem, nem vagyok ilyen kifinomult és nőies.


Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 5:26 pm

- Nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy működnek Hive City bérgyilkosai? - teszem fel lesajnálóan a kérdést.
- Ha végzel a célponttal, pénzt utalnak neked a megbízóid. A megúszod szárazon elköltheted. Miattad buktam az elköltés részét. Legyen elég ennyi. Biztos azt hiszed a fegyverem, meg a cuccaim miatt, hogy valami pénzes jószágot fogtatok ki, de el kell keserítselek. - ajkaim félmosolyra húzom.
- Mi ketten nem sokban különbözünk, és te voltál aki beleszart az én levesembe. Azonban nem vagyok ismeretlen a saját köreimben. Még ha nem is tudják hol vagyok és miért nem jelentkezem, előbb-utóbb idetalálnak. - hagyok egy kis szünetet, hogy emészthesse a hallottakat.
- És ha idetalálnak, nálam sokkal jobb lövészek és gyilkosok vesznek majd kezelésbe. Egyenként tépkedik majd ki a vasat a piros kis csókos szádból, de csak miután az összes fogadat kihúzták, nehogy megharaphasd őket. Nagyon úgy látom, hogy egy választásod van. Most azonnal elengedsz és hajlandó vagyok megtéríteni az ápolásom költségeit. Egyéb esetben megölhetsz, legalább jót zabálsz egy napig. - végignézek magamon. - Sajnos nem vagyok túl finom falat. - megvonom a vállam.
- Vagy kivárhatod, amíg rámtalálnak, és akkor te is horogra akadsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 5:44 pm

from Halle to Lukas


Kinevetem, de nem is kicsit. Amatőrnek néz. Ő engem?
- Tudom, hogy hogy működnek a bérgyilkosok, szívem. És ebből azt is, hogy nem vagy az. A bérgyilkos nem lő olyan célra, ami nem tiszta. A bérgyilkos nem egy népes helyet választ a tisztogatásra, nem hagy tanúkat és nem löveti meg magát sem, mert nem felejti el felmérni a terepet, amit kiválasztott a vadászatra. - még én is ezek alapján járok el, pedig kurvára "csak" Hersir vagyok.
- Ha véletlenül mégiscsak bérgyilkos lennél, akkor azt azért tudd, hogy pocsékul végeznéd a munkád. Annyira, hogy kurvára nem jönnek érted, mert még örülnek is, hogy megszabadulnak végre attól, aki ilyen mocsadék képet állít ki róluk és aki után vakarhatják a szart a Templom körül, meg ki tudja, még hol. - mosolyom szelíden lesajnáló ezúttal.
- De egy próbálkozásnak tűrhető volt. Értékelem, nem is kapsz azért, hogy megpróbáltál átbaszni. De mennyivel egyszerűbb lenne az igazsággal előállni, mint kitalálni valami több sebből is vérző mesét, nem? - felé pöckölöm a cigi maradékát azért, bár parázs még van benne.
- De segítek akkor, ha még mindig a kezdőlökésre vársz. Szerintem valakinek a fiacskája, férje, apja, öccse vagy hasonlója vagy, aki kurvára unatkozik otthon, és azt hitte, csempész egy kis izgalmat az életébe. Nemde? Nos, megkaptad? - vigyorgok rá.
- Akarsz esetleg még többet? Vagy tényleg meg akarsz halni esetleg? Azt azért nem hiszem, akkor nem találnál ki egy ilyen mesét, hogy mentsd a kényes kis irhádat. Ugye? Tudom, hogy ebbe is beletrafáltam. Már csak az kell, hogy bólogass egyet-kettőt. - hanyagul megrántom a vállam.
- Akkor még talán kaphatsz vizet is. Aztán kiegészítheted a történetem rólad ott, ahol még hiányos.

Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 7:17 pm

Érzem, hogy nem elég hülye hozzá, hogy öt perc alatt átverjem, de nem is eléggé pénzes ahhoz, hogy valaha is megtudja ki vagyok valójában. Lényegében nekem van két választásom. Kicsit még megveretem magam, aztán ha megunta végez velem, és annyi volt. De akkor minek hozott el? Miért nem adott le busás pénzért a bíráknak, hogy felvághassanak a sorozatgyilkos elfogásával? Tudom már! Neki is éppannyira vaj van a füle mögött és nem hiányzik a nyilvánosság mint nekem. Arcom nem árul el semmit a gondolataimból, de egy mosolyt azért megeresztek.
- Tudod mit? Játszani fogunk! - rákacsintok, és kényelmesebb helyre fészkelődöm magam a széken. - Nem hinném, hogy tisztább vagy mint én és azt sem gondolom, hogy jóban lennél a bírákkal. Kurvának már túl koros vagy, megbocsáss a szóért, de látszik, hogy valamiből eltengeted azért magad. - végignézek a kicicomázott haján, tiszta arcán, a piercingken és a ruháin, amik azért messze a nyomor felett állnak.
- Nem kenyérre gyűjtesz és nem is legális üzletet vezetsz. Egy oka lehet, hogy még életben vagyok: Valamiért szükséged van rám. Szóval játsszunk! Egy kérdés, egy válasz, de aztán én kérdezek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Csüt. Szept. 07, 2017 8:10 pm

from Halle to Lukas


Kezd felmérgesíteni, de az, hogy nagyon, az már nem kifejezés. Ordítani lenne kedvem, ahogy a torkomon kifér, így ordítok is, a szavakat csak csak vicsorban összeszorított fogaim szűrik meg.
- Nem... vagy abban a helyzetben... hogy alkut... ajánlgass! - a szavak még el is nyúlnak.
Én szóltam, hogy nem akar kihozni a sodromból, de még így is el akarta érni. Hát akkor tessék.
Elindulok, de ezúttal nem hozzá, hanem mögé megyek, az ágyig, ahová csak akkor láthat el, ha nagyon forgolódik. Ott számos dolog fel van halmozva erre az esetre, ha nem törik meg elég hamar. Mondjuk azt hittem, hogy az első ütésnél fel fogja adni, eléggé kis mitugrásznak tűnt ahhoz, hogy így legyen. Ettől függetlenül, mivel többnyire szeretek túlbiztosítani, összehordattam azért pár holmit.
Példának okáért egy zsák sót. A zsák valaha párnahuzat lehetett talán, vagy csak egy összevarrt póló. Kit izgat? Abból élünk, ami van. És sónk rengeteg van. Ezt hozom a széke elé, épp a lábához, meg az egyik palack vizet.
A rádión behívok kettőt a mieink közül, akik parancsba is kapják, hogy most nézzék meg a pofikáját, amíg még egyben van, keressenek egy hasonlót, és csak annyira zúzzák össze a képét, hogy legalább a szép kék szemecskéjéről azért megismerhető legyen, a kezecskéit pedig levágva hozzák elém, ha kész. A dög helye a hármasban lesz, a második kerülethez közel, rögtön az első épület tövében. Reggelre, a vérébe fagyva, ennek a ruháiban. Bárki is akarhatja majd keresni, a ruházatát csak meg fogja ismerni. Még lóvét is tömünk a zsebébe, meg bármit a tőle elkobzott tárgyak közül, aminek nem vesszük majd hasznát. Sőt, a fegyverein kívül kurvára nincs szükség semmire, vihetik mind egy szálig. Még felügyeletet is kap, nehogy lerámolják vagy kicsontozzák idő előtt.
Miután bátyám két embere magunkra hagy bennünket, ismerve a részletekbe menően pontos utasításokat, rá vigyorgok erre a szerencsétlenre.
- Épp a magadfajtából élek, aki nem tudja, hogy a tetteinek következményei vannak. Ideje, hogy megtanuld. Első lecke: látod, milyen könnyen lettél halott mindenki szemében, akit eddig ismertél? Nem lett volna erre feltétlen szükség, de te akartad. Most már az enyém vagy, azt csinálok veled, amit csak akarok. - ezúttal a hangom már szinte normális, leszámítva azt, hogy csöpög a gúnytól. Megrántom a vállam. Hazudok. Ez előbb-utóbb megtörtént volna.
Azt már látom, hogy az életétől való megfosztással hiába fenyegetem. De lehet ám máshogy is kínozni. Kitépem a karjából a fecskendőtűt, arra azért ügyelve, hogy ne szakítsak rajta akkora sebet, amit majd megint varrni kell. A zsák sót az ölébe hajítom, majd meglóbálom előtte a vizet, amit aztán visszateszek a lába mellé. Épp csak azért, hogy lássa, milyen közel is lehetne, mégis mennyire távol van, mennyire elérhetetlen, ha nem hajlik meg az akaratom előtt.
- Most pedig szépen kinyitod a szádat. - rá fogom a fegyvert, de ha ez nem elég, akkor bizony beverem a lepcses száját a markolattal. Egész addig, míg nem fakad a vére, vagy lazul ki egy foga eléggé ahhoz, hogy befeszíthessem a fegyvercsövet a maradék foga közé, míg köpköd. Engem ugyan nem fáraszt el négyszer-ötször-nyolcszor ütni. De be kell férjen a Colt csöve, hülye lennék az ujjaim bedugni, azok még kellenek.
- Második lecke. A víz nagyon fontos, a só megeszi még a lelkedet is. - jelzem, amint végre bent van a fegyvercső, majd markolok egy jó adagot a sóból. Hátradöntöm a fejét a stukkerral, és szép csíkban szórom befelé a sót. Egy-két-három marokkal is. Tőlem köhögjön, könnyezzen, fuldokoljon. De meg fogom törni.
- Harmadik lecke, de a legfontosabb. Nekem kurvára nem mondunk ellent. - szórom a sót továbbra is.
- Kérsz már vizet? Innál már, mondd? Csak pár válasz és már kapod is. Addig viszont ezt nyeled.- amíg nem kapok választ, kapja a sót. Kurvára felidegesített, de még mindig milyen kibaszott cuki vagyok, még mindig hagyok lehetőséget a választásra, faszom.

Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 7:21 am

A következő pár percben elég sok minden történik. Bár nekem leginkább annyi esik le, hogy biztosan igazam van. Nem a rendőrségen, nem a vallatószobában és legfőképpen nem a bírák kezében vagyok. A két mitugrász toprongyos fegyveres láttán szinte megkönnyebbülök. Bár nem sokáig, mert szívem hölgye rögtönzött karácsonyt rendez egy zsák sóval. Csak úgy szitál a hó, hamarosan beteríti az egész helyiséget, a ruháimat, az ő ruháit, de legfőképpen a lég és nyelőcsövemet. A fogaimat nem hagyom, így szolgálatkészen kinyitom a szám, mint az orvosnál szokás. A finom anyag bejut mindenhová, hiába próbálom a nyelvemmel kitessékelni, már így is vagy egy dekát lenyeltem belőle. Nem tehetek róla és nem direkt csinálom, de elröhögöm magam. Hiába ömlik a só, én csak hahotázom és hahotázom tovább, mert eszembe jut vajon mit gondolhatnak a kint álló őrök, mi történik idebent.
- Váfj... - próbálnék időt kérni, de a só csak ömlik és ömlik tovább. - Vá... - de nem tudok elég levegőhöz jutni, hogy beszélhessek. Megrázom a fejem, visszaköpök rá egy marék sót, ami elől elhajol, addig sem tud többet önteni rám és villámgyorsan beszélni kezdek.
- Várj! Ne így! A kintiek azt hiszik, hogy csikized a talpam! - Rákacsintok, és hátradöntöm a fejem nyitott szájjal, hogy önthesse tovább. Nem a rendőrségen vagyok, nem egy rafinált trükkel akarnak beismerő vallomást kicsikarni belőlem, ez a nő pedig köztörvényes. Innentől kezdve tényleg nem sok okom van félni tőle. Nem vagyok még kész a halálra, de vannak annál sokkal rosszabb dolgok is. Például az unalom. Úgy döntök ezt az egyet elmondom neki, és megint megpróbálom megfékezni a korai hóesést, majd kibököm a mondandómat.
- Unatkozom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 8:14 am

from Halle to Lukas


Leköp, kiröhög, és még a fejét is megrázza, még az sem érdekli, hogy kár esik a fogaiban, annak ellenére, hogy igen készségesen nyitotta ki előzőleg a száját, hogy megóvja őket.
- Unatkozol, lelkem? Akkor talán ideje mesélned, hogy lekösd magad. - vigyorgok rá, abbahagyom a sózását. Nem hatja meg, minek is pocsékoljam rá tovább? Kelleni fog a húsához mint tartósító, ha annyira ki akar nyúvadni.
A zsák kikerül az öléből, de nem megy tovább a szék lábánál, ahol előzőleg is hevert, míg az ölébe nem hajítottam. Felveszem a vizet a földről mellőle, és ebbe is beleiszom, majd öntök belőle a tenyerembe, hogy lemossam róla a sót, persze az öle felett tartva a kezem. Legalább annyira nem izgat, hogy átázik a nadrágja és a bőréig mossa majd az ölébe szóródott sót, mint ahogy az sem, hogy az én trikómon is csurog egy jó adag, méghozzá kissé azért nyálasan. A pólójába törlöm a kezem végül, a hajába meg a trikómat dörzsölöm. Elég ennek annyi, ázott már rosszabbakban is.
Közben van időm gondolkodni, és arra jutok, hogy egész meggyőző, amit művel. Úgy tartja a pofáját, mint én tenném a helyében. Nem mondhatom, hogy nem megnyerő a tartása, az ilyesfélének van helye nálunk is. Csak és kizárólag. Mert ez... Ez hamarabb döglene meg kínok közt, mint hogy köpjön. Sőt, ha így haladunk, anélkül fog megdögleni, hogy ennek jelét látnám rajta, mert van akkora fasz, hogy még az utolsó leheletével is röhögne talán.
Sóhajtok, majd kap egy pár korty vizet, de mivel továbbra is feszült vagyok miatta, csak öntöm a szájába a palack körülbelül harmadát, minden egyebet félretéve. Nem fogok vele finomkodni, csak öntök, aztán folyik, amerre akar, ő meg nyel belőle, amennyit bír.
- Szóval kérdéseket akarsz meg válaszokat. Tán tekintselek egyenlő félnek attól, hogy baszottul nem vagy az? - kinevetem, és a visszazárt tetejű palackkal is pofán csapom még. Ugyan csak literes, de azzal is lehet nagyot ütni, ha az ember csak a kupakját fogja és úgy lendíti meg, hagyva, hadd vigye a saját súlya egész a becsapódásig.
Magammal viszem a palackot, úgyse érdekli az sem. Leülök a székre, ugyanúgy, ahogy az ébredését vártam.
- Hát legyen. - elvigyorodom.
- Ha ennyire érdekel, van egy bordélyom. Ahogy a szőke ribanc, akit megsebesítettél, úgy te is ott fogsz dolgozni. De míg a szőke ribanc elismerte, hogy nem egyenlő velem, így azzal fekszik majd le, akivel akar, hat kredites bérért... Addig te nem fogsz tudni válogatni, és csak egy kreditet kapsz. El sem tudod képzelni, hány hozzád hasonló tenyérbemászó kis faszputtony keresi a szűk fiúkákat. Annyira sok, hogy belőled gazdagabb leszek, mint a lányokból. Mert te nem válogathatsz majd. Így, leszíjazva nehéz lesz ellenállni annak, hogy az összes létező lyukad betömjék, de még újat is hajtogassanak rajtad. - szélesen vigyorodom el, nyelvem végighúzom a fogaimon.
- Még mindig lenne lehetőséged mást választani. Csak hogy lásd, kivel van dolgod. Ha nem lenne elég izgalmas, hogy naponta hússzor kikormolnak, míg le nem fosod a bokád, még mindig van más lehetőség. Nem csak a rabszolgaság és hogy hímringyó légy. Csak ahhoz kérek pár válaszkát. - azért azt gondolom, ha az eddigiek nem is gyakoroltak rá nagy hatást, talán az, hogy megpedzem neki, mennyi mindenki menyasszonya lenne később, kizárva a lehetőséget, hogy akár a saját életét is kioltsa, nos... Talán majd ez. Senki sem akarhatja  egy kiszolgáltatott lyukacskaként leélni a hátralévő életét.
- De ezzel, egyébként is kaptál már egy választ. Most ígyis-úgyis te válaszolsz, még a saját feltételeid szerint is. Ki vagy? - úgy érzem, ez egy átfogó kérdés. Ennyi lesz a dolgom, ha tudni akarok valamit. Jól kérdezni, jobban nála. A végén még úgyis meghalhat, ha túl sokat tud meg idő közben, vagy ha nekem nem tetsző feleleteket kapok.

Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 10:17 am

Na, most meg annyi vizet kapok, hogy szinte sok már. Ahogyan az anatómia megköveteli, hányok is az ölembe egy szép kiadósat.~ Nem, valóban nem vagyunk egyenlőek. Érted a kisujját se mozdítaná senki, míg az én épségemért akár száz bírát is küldenének... De nem kötöm az orrodra. ~ Miután már teljesen kiürült a gyomrom, kissé tompult hallással, de figyelem a szavait. Seggbekúrásról, megerőszakolásról, meg buzikról hablatyol valamit, de az istennek sem tudok rá koncentrálni. Nem tudom mi közöm nekem a fartúrókhoz. Áááh! Lebuj! Kupi! Hogy ő csinálja őket! Tudtam én, hogy valami banda lesz ez. Hát sok jóra nem számíthatok. Felhergelnem szinte nem is kell, úgy látom pipán született. Nem lepődnék meg, ha már az anyjából is dühösen bújt volna ki, és az első dolga lett volna istenesen felképelni a szülészeket is. Nem, ezzel itt semmire nem megyek. Ha megtudja ki vagyok, buktam az utolsó esélyemet is. Ha nem tudja meg megöl. Ha kamuzok neki, lesz módja utánanézni. ~ Bassza meg! A kibaszott újságban benne lesz az eltűnésem. Hát jó. Legyen. ~
- A nevem Lukas Schmidt. Az SMI igazgatóhelyettese vagyok, az apámé a cég. Tudod, az a nagy épület, ahol azokat a szép vasdarabokat gyártják. - biccentek a fejemmel a pisztolyára.
- És most én kérdezek. Azonosították a lövöldözőt a Templomnál? Tudják már ki az?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 11:31 am

from Halle to Lukas


Csak elkezd végül beszélni, de olyat mond, amire nem feltétlenül számítottam - és itt nem arra gondolok, hogy ki akar oktatni arról, milyenek a nagy házak, meg hogy a fegyvereket is gyártják valahol. Ettől függetlenül persze elégedetten vigyorgok, ennek a hátterében meg dolgoznak az észkerekek. Kicsit túl jól beletrafáltam a közepébe, úgy érzem. Egy ekkora embert tényleg kerestethetnek, de egy ekkora embert nem biztos, hogy halottnak kell higgyenek, abból nem származik akkora haszon, amire szert tehetünk.
Kicsit hiányolom Asgert, mert az ilyesmit ő tudja higgadtabban végiggondolni, de elveszve azért én sem vagyok, még ha most fordítva is működik ez az emberrablósdi, mint ahogy talán kellene. Mondjuk, nem is kimondottan annak indult, én csak egy lövészt akartam megcsípni.
Tehát, elveszve azért nem vagyok, két-három percen belül körvonalazódik már a fejemben pár kivitelezhető tervecske.
Zizzen is megint a rádió, hogy egyelőre talonba helyezzem az előzőleg kiosztott parancsot.
- Fontos, add tovább. Egyelőre csak haza kell hozni a szerencsétlent, akit összekaparnak, folytatom... - várok kicsit a visszaigazolásra.
- Kérek egy nyomdászt, meg nagyjából bárkit, aki tud a kettesből vagy egyesből lopni valami ilyen rádiószerű cuccot, amin ezek tartják odabenn a kapcsolatot. Lefogadom, hogy nem ilyen ócskaságaik vannak, mint nekünk. Folytatom... - ismét visszaigazolásra várok.
- És akit csak lehet, mozgósítotok azért, hogy kipuhatolják, ki a faszom az a Lukas Schmidt. Mindent tudni akarok róla, pontos személyleírást, meg a felmenőitől a munkáján és családtagjain át egészen addig, mekkora a lábmérete, meg milyen színűt szarik és reggel vagy este teszi-e. Mindent, amit csak lehet. Folytatom... Aki segítségünkre van közülük, ahhoz hozzávágunk két hetet ingyen, az általa kiválasztott két lányommal. Folytatom... Közületek pedig, aki a legjobb munkát végzi, az engem vihet el egy körre. Munkára! Vége. - a rádió visszakerül az övemre, hátulról.
Rá vigyorgok. Ugyan ezzel sokat tudhatott meg, de nem érdekel. Mert az a sok, amit megtudhatott, az nagyjából az, hogy a markomban van és ott szorongathatom meg, ahol a legjobban fáj.
Feltett ő is egy kérdést, erre viszont nem szavakkal válaszolok, csak ismét mögé sétálok az ágyhoz, felmarom az egyik gránátot, amit a fiúk szedtek össze az épületből, és aminek egy testvérét nála találtuk meg. Ezt megforgatom kicsit előtte, hiszen ott virít rajta az SMI felirat. Elgondolkodom rajta, hogy az ölébe dobjam-e, de nem, nem kap fegyvert. Meg nem is akarom összedzsuvázni a kis szépséget, hogy is forgatnám meg a sós-vizes epés hányadékában?
Ugyan erről a cuccról teljes pontossággal nem tudom megmondani, miféle, hiszen nem találkoztam még ugyanilyennel. De egy gránátot megismerek azért. És biztos vagyok benne, hogy ő is megismeri. Visszakerül végül az ágyra a cucc, a többi holmi közé, ami fel lett ott halmozva.
- Épp most tetted meg, nem is kellett azonosítanunk senkit. - egyelőre ráér megtudni, hogy az én tankelhárítóm szaggatta meg a vállát.
- És megint én kérdezek. Ki vagy mi tesz boldoggá? Mert ugye, nem tippeltem mellé, hogy ha otthon az lennél, nem kószálnál ide át? Ez egy kérdés, természetesen, csak többször megfogalmazva, hogy értsd, mire vagyok kíváncsi. - leteszem vissza a seggem a székre, önelégülten somolyogva.

Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 11:51 am

- Tudod már most rontottál az alkupozíciódon ostoba kurva. Nem adtál választ. Nem vagyok veled megelégedve. Lépj csak kapcsolatba az apámmal, zsarold meg nyugodtan. Nem nagy ügy. Azt hiszed te vagy az első, akinek eszébe jutott? Azt hiszed nincs ilyen esetekre egy teljes stáb és akciócsoport előkészítve? Azt hiszed? - hihet amit akar, de ezúttal nem beszélek mellé.
- Ha megölsz, bizony te is halott vagy. Lehet, hogy nem ma. De nagyon valószínű. Tehát. - veszek egy mély levegőt, és bólintok egyet felé.
- Egyes: Megölsz, így levágva az aranyat tojó tyúk fejét. Engem nem zavar, már elbasztam.
- Kettes: Megzsarolod az apámat, amiből először biztosan pénzed lesz... De a túszejtőket nem nagyon díjazzák a bírák, hát még az apám. -
Hagyok egy kis szünetet, hogy forogjanak azok az olajozatlan fogaskerekek a pici fejében. Nem várhatjuk el mindenkitől, hogy azonnal felfogja, mekkora szarba is kavarta saját magát, merthogy minden bizonyíték itt van ebben a szobában. Innentől kezdve rábasztak.
- Hármas: Szépen adsz még egy kis vizet, hogy lemosakodjak, adsz nekem kenyeret, a húst kihagyom köszi... eloldozol, és elviszel az apámhoz. Ebben az esetben lesz neked is a legjobb. Hálás lesz, hogy visszakapta a fiacskáját. Talán pár ingyen játékszerrel is megdobja a nyűves bandádat, a pénzről nem is beszélve. - ismét szünetet tartok, hadd mérlegeljen. Nem kenyerem a megfélemlítés, ölni szoktam leggyakrabban és ebben most nincs is semmi megfélemlítés. Az Elit nem kegyelmez, ha a soraiból ártanak valakinek, főleg ha a vöröshöz hasonló undorító feslett gengszterszukákkal van dolguk.
- Sikerült felfogni a helyzetet? - kérdezem mosolyogva. Persze tudom, hogy muszáj lesz tovább ütnie a vasat, de innentől mondhat amit akar. Nem tud megijeszteni. Apám akkor is kivakarna a szarból, ha a kormánynegyedben gyilkoltam volna, hisz én vagyok a cég örököse. A neve utolsó sarja. Szépen megbeszéli a Közjólétisekkel és politikusokkal. A városvezetésnek mindig is jobban ízlett a pénz mint a botrány.
- Tudom-tudom. Neked kell felsőbbrendűnek lenned, én pedig egy féreg vagyok. Hetvenöt kiló emésztésre váró hús. Felfogtam, nem kell tovább erőlködni! Most pedig, ha leszel oly kedves... - bökök fejemmel a leláncolt kezeim felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 12:39 pm

from Halle to Lukas


Sóhajtok, mímelt és túljátszott sajnálkozással.
- Tudom-tudom. A kályha ajtaját se fogjam meg kesztyű nélkül, mert megégeti a pici kezem. - degradálom hangyafasznyivá a problémát, amit úgy felfúj.
- Mondhatnám, hogy te vagy az ostoba, mert te nem érted még mindig. Megvannak az eszközeim a te eszközeid ellen. És őszinte leszek, bár nem érdemelted ki. Kurvára kíváncsi is lennék rá, hogy a bírácskáid, akikből szart se láttunk már hónapok óta, mert annyira őrzik a fajtád életképtelen, kényes seggét, meg a meseszép álomvilágát a kettesnél... - elfojtott kuncogás.
- Szóval azok jönnének-e ki jól a dologból, vagy az enyémek, akik csettintésre képesek a halálba menetelni, hogy ne lőjem fejbe a kölyküket vagy az asszonyukat. A bíráidnak, annak a pár darabnak, amit el tudnának szabadítani a magadfajta őrizgetésétől, ezernyi épületet kellene átnéznie, lakások millióit. Még ha életben is maradnának, mire ide jutnak, hónapokba telhet, hogy elérjenek idáig. Ehhez semmi köze a kibaszott pénzednek. Egyébként is, melyiknek lehet nagyobb a hűsége és morálja? Aki tessék-lássék is elvégezheti a munkát, és pénzt kap érte úgy is, sőt! Csak akkor kapja meg a pénzét, ha nem hal bele... Vagy annak, akinek tényleg a saját kis élete, meg a szeretteié van a kezében? - határtalanul makacs. Úgy látom, ha egyszer a fejébe vesz valamit, azt nem könnyű kiverni belőle.
- Mondhatnám, hogy ostoba vagy, de csak félsz. Azért csak-csak rátapintok lassan a lényegre, még ha nem is segítesz benne sokat, pedig te ajánlottál megállapodást. Azt nem én nem tartottam be, hanem te. Csak nem figyelsz, túl kéne látni azon, hogy... - megemelem a kezeim, forgatom őket, közben nyápic hangon folytatom:
- Úúúú, a bírák és jujujujj, az apukám, lesznemulass, szíjat hasítanak a hátadból... - hirtelen váltok vissza azzá, aki fél perce voltam.
- Nem. Megnézném ugyan valóban, ahogy a két oldal összecsap. De megvannak a módszereim arra, hogy elkerüljem. És nem, nem a pénzed, meg a zsarolás érdekel. Rohadtul van annyi pénzem, amennyinek lennie kell. De ha nem lenne, teremtenék. - szívok egyet az orromon, aztán kap annyi vizet, amennyit a markomba tudok önteni és felé fröcskölni az ujjaimról.
- Kaptál választ. Te lövöldöztél a Templomnál, de ez hülye kérdés volt amúgy is, mert már többször említettem, hogy tudom. Csak nem figyelsz, látod? Túl kéne látni ezen a csökönyösségen, meg azon, hogy az apukád kitörli még a segged is, meg beköti a cipőfűződ. - nem fogom titkolni, hogy pillanatnyilag nem látom életképesnek igazából. És nem csak azért, mert baszottul nem fogom eloldozni.
- Szóval. Vegyük úgy, hogy az előbbiek, amit elmondtam, egy kérdésedre adott kimerítő válaszok. Tehát, ezzel úgy vehetjük -csak mert jószívű vagyok-, hogy kettőt kérdeztél, két választ kaptál. Viszont így most én kérdezek kettőt. Az egyik az, ami függőben maradt. Mi tesz boldoggá? Továbbra is kérdés, bár nagyjából látom, hogy semmi. De tőled akarom hallani. A következőnek pedig ugyanez az alapja, mit kerestél idekint azon kívül, hogy kalandot, izgalmat, fasztudja. - kedvesen mosolygok rá.
- Legalább a saját szabályaidat tartsd be, amit engedtem hogy megszabj. Fogadjunk, hogy a te nagyon keménykezű apukád nem hagyná... - ismét elfojtom a nevetést.
- A többit majd eldöntjük. Mert ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy szeretek jutalmazni, méghozzá olyasmivel, amiről tudom, hogy a másiknak szüksége van rá. De a jutalom nem jár csak úgy puszira. Talán odabent igen, de itt nem. - megingatom a fejem, fintorogva.
- Tudod, mi a különbség köztünk? Az, hogy te pénzbe születtél, én meg megtanultam egyedül boldogulni. És mi a közös? Ettől függetlenül mindketten szarban-húgyban születtünk és úgy is fogunk elpatkolni. Csak te úgy, hogy apádat meg a pénzét emlegeted. Én meg úgy, hogy saját magam értem el valamit, nem pedig másnak a hátán felkapaszkodva. Nnnna. Hol vannak a válaszaim? - rágyújtok megint, hogy felé eregessem a füstömet.


Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 1:18 pm

Pontosan ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. ÉN féreg vagyok, ő pedig a szemétdomb kotlósa a sok kiscsibével együtt, akiket zsarolással tart maga körül. Hát legyen. Nem érdekel. Végigbólogatom az egész mondandóját, néha közbeásítok. Persze nem vagyok álmos, de szeretem látni, ahogy a hús a forróságtól lassan leválik a csontról. Ha nem hisz nekem, akkor majd meglátjuk. Mintha nem ugyanabban a világban élnénk... Hogy tudnának a stricilelkű csatlós csövesei elbánni egy felfegyverzett páncélozott bírával? Őszintén csodálom, hogy nem röhögte el magát, miközben ezt így kijelentette. De nem gond. Egyetlen bajom van már csak vele. Kezd untatni, és ezt nem rejtem véka alá előle sem.
- Tégy amit akarsz. Ölj meg, engedj el, zsarold az apám, vagy hagyj aludni! - azzal tüntetőleg a mellkasomra hajtom a fejem, és behunyom a szemem. Nem kívánok tovább társalogni ezzel a személlyel. Érdeklődésem iránta, a sorsom iránt, és az egész körülöttünk lévő világ iránt megszűnt.
~ Amúgy is, mik ezek a kérdések? Mi tesz boldoggá... a kuncsaftjaitól biztosan ezeket kérdezi mikor ledobja a bugyit, na de a foglyodtól? Miért nem mindjárt azt kérdezi, hogyan tudna megtörni? Megáll az eszem... ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 2:39 pm

from Halle to Lukas


Ásít. Hiába tépem a szám, továbbra is hülye marad. Mintha a falat próbálnám meggyőzni. Feldühít, üvölteni lenne kedvem megint, de még azt sem érdemli meg pillanatnyilag. Igazából, már én magam sem tudom, hogy mit várok el tőle, miért nem nyírom ki tényleg. Mást már ezért nemhogy felkentem volna a falra -legalábbis az agyvelejét-, de talán saját magam darabolnám, méghozzá az egyik késsel, amit a bátyám követett el és élezett meg nekem olyanra, hogy borotvának is megfeleljen akkor is, ha épp csak végigsimítom a karom pihéin.
Csak hümmögök. Először.
- Kettőnk közül nekem van több időm, szívem. Azt majd én eldöntöm, hogy meddig élsz. Ahogy eddig is tettem. - jelentem ki hidegen.
- De jó. Látom, unatkozol, így hajlandó vagyok kicsit feldobni a hangulatod. - füst gomolyog felé megint, de ehhez már veszek magamhoz pár kortyot a hullapáleszből is, ami azért akad a háznál szinte mindig. Ahhoz, hogy az ember bódult állapotba kerüljön, másnap fájjon a feje, meg még hányjon is, mint ez a jómadár az előbb, teljesen megfelel ez is. Nem kell háromszor ennyiért olyan szesz, ami... Nos, amit pusztán a tudat visz el, hogy az kevésbé készül hulladékból. Ha ezt a gondolatot, hogy "vajon ebben mi a faszom van" félre tudja tenni az ember, ez is egész jó. A harmadik-negyedik korty után már úgyis csúszik, és fintort is alig csal az arcra. A nyelv meg megered tőle. Épp ennyire van szükségem ahhoz, hogy ne eresszek máris a fejébe egy golyót. Egy kis kába béke.
- Azt látom belőled az eddigi megnyilvánulásaid alapján, hogy azért akarsz hazamenni, mert otthon kényelmes, van pénz és mert apuci még talán el is várja, hogy mindig ott légy és legyen kit pattogtasson, mert kicsi a farka máshoz. Ez elvinné a hátán az egész életed a maga kis unalmában. Cégvezető helyettes vagy mi a faszom... Egy fegyvergyárban, ahol mások dolgoznak, méghozzá a java az én embereim közül való, erre mérget vennék. - felszisszenek, húzok még egyet az üvegből.
- De nem untatlak tovább. Csak elmondom, mit feltételezek és hogy itt mit kaphatnál. Majd látod te, hogy melyikkel jössz ki jobban. - füstgomolyag megint.
- Otthon vár egy gyár tehát, ahol helyetted dolgoznak. Te elmész mondjuk megnézni, mit csinálnak és bólogatsz vagy nem. Talán hazavár egy család, akiknek szintél bólogatsz vagy nem, de hazaadod a pénzt. Pénz, igen. Meg magas rang. Ez a kettő nekem is van, de én mondom meg, mit csinálok vagy mit nem. Szabad vagyok. Én törlöm ki a saját seggem, kivéve ha nincs hozzá kedvem. Mert akkor én parancsolok másnak, és nem más nekem. - írom körbe, amit már észre is vehetett volna, ha tovább lát az orránál.
- Ha nem akarsz olyan életet, ami tényleg több izgalmat jelent, mint csak vaktában lövöldözni, kihívás nélkül, fegyvertelen szajhákra meg gyerekekre... Ha nem akarod, hogy legyen célja is az életednek azon kívül, hogy apuci parancsolgat, meg ücsöröghetsz, míg más végzi helyetted az érdemes és érdekes munkát... Ha nem akarsz szabadnak lenni amellett, hogy egy pár elvárásnak megfelelj, amiről lefogadom, hogy feleannyi sincs, mint ott a kettesben... Akkor tényleg inkább aludj. - csak egy pillanatnyi szünet, míg kutatom az arcát. Azt az arcot, ami eddig sem árult el semmit, de hátha azért most.
- Tudod... Lehetnél a jobb kezem is akár, ténylegesen uralkodó egy lassan de biztosan épülő birodalom élén. Egy olyan élén, amiért meg kell dolgozz. Ahol gondolkodnod kell és az eszed használd, meg a meglévő képességeid, amiket azért el kell ismerni, hogy vannak, még ha van is mit köszörülni rajtuk... Nem pedig készen kapsz mindent a segged alá, hogy csak ülj rajta és számold a sarkokat a szobádban, vagy nézd, ahogy szárad a festék. Nem épp olyan izgalom lenne ez, ami hiányozhat az életedből? - füstöt fújok, ezúttal magam fölé.
- Pénzed itt is lehet. Annyi nőd, amennyit csak akarsz, itt is lehet. Még etetned sem kellene, mert megoldjuk közösen. Aki alattad dolgozik, az a hűségével dolgozik alád és nem csak azért, mert megfizeted, meg mert nem akar éhen dögleni. Olyan embereid lehetnének, akik nem állnak tovább pusztán azért, mert valaki amott egy kredittel többet ajánl, ami azért valljuk be, egy gyárban... Cccc... - újabb slukk cigi és füstkarika felé.
- Sokan állnak ám a gyárakból is kurvának, mert látják az előnyeit. Egy kurva okosabb, mint te? Ezt én inkább letagadnám a helyedben. - megingatom a fejem.
- De ha még mindig aludni akarsz inkább és várni a sültet a szádba, ami sosem jön el, akkor rendben. Arra várhatsz ugyan, de az alváshoz hozzásegíthetlek. - lassan ott tartok, hogy akár örökre is.
Ugyan nem tudhatom biztosan az elmondottak felét se az életéről, de a mi életünkből és mások elmeséléseiből tudok azért pár dolgot, ami alapként szolgálhat.


Vissza az elejére Go down
Lukas Schmidt

Igazgatóhelyettes
avatar
Foglalkozása: : SMI Felső vezetés
Tartózkodási helye: : Elit negyed
Hozzászólások száma : 17
Érkezett: : 2017. Aug. 29.

Igazgatóhelyettes

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Pént. Szept. 08, 2017 3:07 pm

Tovább unatkozom, és aludni sem bírok a folyamatos szövegelésétől, azonban a felénél felkelti az érdeklődésemet. Végülis az egyenlet messze nem olyan bonyolult. Vagyok én X. X egymagában egy fegyver, minimális hibalehetőséggel, amit ha elég gyakran használnak, még enni sem kér. Van Y. Ő lenne az, akinek korlátlan igényei vannak fegyverekre, hogy fenntarthassa a kupiját, meg a kis belterjes üzletét. Nem vagyok egy szociális alkat, nem szeretem a csapatmunkát. Nem szeretem ha valaki megmondja mit tegyek. Ölni szeretek. Ez az egyetlen dolog, ami igazán érdekel és ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen nem igaz? Van benne logika, el kell ismerni.
- Nyílvánvaló, hogy ölök. - szólalok meg végül. - Ölhetek akár neked is. A pénz nem nagyon érdekel, gondolom ezt megérted. Tételezzük fel, hogy mi ketten itt megállapodunk. Csak játsszunk el a gondolattal. - a szemébe nézek.
- Mi a következő lépés? Lepacsizunk, és haverok leszünk? Netán bemutatsz a családodnak? Kapok én is olyan "menő" ruhát, mint a többiek? - nevetek fel a végén, a rongyos munkásokra gondolva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   Szomb. Szept. 09, 2017 10:54 am

from Halle to Lukas


"Nyilvánvaló, hogy ölök." Mintha csak közülünk való lenne és tényleg egyértelmű kéne legyen, hogy csak úgy gyilkolászik. Nem akadok fenn rajta végülis, mert engem sem nagyon érint meg, ha ki kell oltani egy életet, attól függetlenül, hogy csak úgy kedvtelésből igyekszem ritkán tenni. Meg persze azért is, mert legalább felfigyelt végre arra, amit mondok, még ha a rövid megnyilvánulása végére azért oda is biggyesztett megint valamit, amit vehetnék akár sértésnek is, ha akarnék, meg ha érdekelne a véleményének ez a része.
Nem érdekel, ettől függetlenül azért úgy tűnik a lefitymáló megjegyzésből, hogy lesz még mit tanulnia az itteni életről, de hát azért ember az ember, hogy ha életben akar maradni, folyamatosan tanuljon. Ami viszont jobban megragadja a figyelmem, az az, hogy megemlíti, mennyire nem érdekli a pénz. A nőkre viszont nem tér ki, azt nem tagadja le. Ki hitte volna, hogy az számíthat? Elvégre férfi.
- A pacsit, meg a haverságot is ki kell azért érdemelni, nem vezet rögtön odáig az út azért. Sokat kell még tanulnod, ahogy azt említettem is, de ehhez is megvannak a megfelelő emberek. Igen, a család, mert bosszantóan undorítónak hangzik, de mi egy nagy család vagyunk. - elfintorodom. Nem szeretem én sem a nyálas mindenkiszeret-mindenkit dolgokat, de igazából, még ha nem is így van, azt el kell ismerni, hogy amit el akarunk érni, azt együtt kell elérjük, vállvetve. Csapatként legalábbis, ha nem családként.
- Tegyük fel, hogy megállapodunk. Akkor kapsz ruhát majd, igen. Nem olyan gyönyörűt, mint amihez szokva vagy, mert itt nem nagyon van olyan, itt minden darabnak örülünk. Csak mert van, akármilyen is. Másrészt az jelentős előny, ha praktikus. Abban például, amit viseltél, nem nagyon tudnál kényelmesen futni, vagy végigvergődni úgy egy csatornában, vagy akár csak az utca szemetében, hogy ne féltsed. Most is csak annyira volt jó, hogy televérezd, és cafrangokban kelljen rólad levagdosni. Annak fölösleges szép ruhát viselni. Megfelel egy olyan is, amit egy kevésbé mocskos hulláról rángattak le. - befejezem a téma kifejtését. Remélhetőleg több példára nem lesz szükség ahhoz, hogy megértse, miért nem vagyunk csinosak, szépek, meg frissen mosott állapotúak-szagúak.
- Szóval tegyük fel, hogy megállapodunk. Ez részemről is további kérdéseket vet fel. Ezekből talán a legfontosabb, hogy vissza akarsz-e menni majd néhanapján, mutatóba, hogy egyben vagy. Nem ajánlanám, mert nem hiszem, hogy tárt karokkal fognak várni, bár megoldhatatlannak sem tartom azt sem, hogy ne árulóként tartsanak számon mondjuk. Tudod, a módszerek. De nem kell most azonnal válaszolj. Néhány napig még úgyis mindenképp maradnod kell. Nem nagyon tudnál elszámolni azzal a sebbel sehogyan sem. - megrántom a vállam, a hullapáleszt egyelőre félreteszem, de a füstkarikákat nem mellőzöm eregetni.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: The beginning of a beautiful friendship? (18+)   

Vissza az elejére Go down
 
The beginning of a beautiful friendship? (18+)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa
» Lotte & Shane - The new beginning

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hive City :: Hive City :: Belső területek :: Munkás-negyed
VII. Kerület
 :: 7/5-ös Toronyház :: Sessrumnir
-
Ugrás: